Gezamenlijk werd het motto onthuld.
Gezamenlijk werd het motto onthuld. Foto: Foto-OK.nl

Gelinckschool is opnieuw ‘The Leader in Me School’

Algemeen 1.666 keer gelezen

Spijkenisse - Donderdag opende wethouder Wouter Struijk officieel een nieuwe periode waarin de Gelinckschool in Spijkenisse haar certificering verlengt als een ‘The leader in Me’ school. 

Sinds 2019 is deze school in het bezit van dit certificaat, welke tussentijds getoetst wordt. Donderdag werd de hercertificering van een nieuwe periode gevierd. Tezamen met het zogeheten Light House Team Junior, wat bestaat uit leerlingen van de Gelinckschool die deze bijzonder leermethode actief uitzetten binnen de school, verklaarde wethouder Struijk de certificeringsperiode als geopend. Dit gebeurde door het motto ‘Ik, Jij, Samen leren Wij’ van deze school te onthullen.

Dit certificaat wordt afgegeven door CPS, partner van Covey voor het onderwijs. The Leader in Me is een pedagogische leerlijn die is gebaseerd op het boek ‘The 7 habits of highly effective people’ van Steven Covey. Ruim 140 basisscholen in Nederland zijn aangesloten gecertificeerd en wereldwijd zijn dit meer dan 4.000 basisscholen. Deze leermethode is overigens niet alleen ontwikkeld voor basisscholen, maar eveneens voor het voortgezet onderwijs. Uniek is dat de Gelinckschool uit Spijkenisse in deze rij als enige een speciaal onderwijsschool betreft. Een veelbelovende positie met een pioniersfunctie voor andere scholen uit het speciaal onderwijs. 

Meer weten over deze leermethode? Kijk dan op www.cps.nl

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant