Afbeelding
Foto: PR

Open Huis op MY college!

Algemeen 1.119 keer gelezen

Voor twijfelaars & weifelaars, uitstellers, laatbloeiers, late-adapters, “ik wist van niks”-types of gewoon omdat het op MY college altijd leuk is, er altijd wat te doen is of omdat je de vorige keer tijd te kort kwam: MY college houdt op vrijdag 27 januari het tweede Open Huis van dit schooljaar van 16.00 tot 20.00 uur. Belangstellenden wordt gevraagd zich vooraf aan te melden via de website www.my-college.nl

MY college is een unieke, kleinschalige vmboschool in de regio Nissewaard met gepersonaliseerd onderwijs voor basis, kader en mavo. Zij noemen het MY learning. Het is gebaseerd op de Kunskapsskolan uitgangspunten. Een bewezen Zweeds onderwijsconcept dat elke leerling uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen en op zoek te gaan naar zijn of haar talenten.

De school biedt iedere leerling de mogelijkheid om individuele vakken op een hoger of lager niveau te doen. Onderwijs in een duidelijke structuur, met heldere doelen en intensieve coaching. Onderwijs waarbij ouders intensief betrokken worden bij de ontwikkeling van hun kind. Met een prettige sfeer en geweldige resultaten: drie jaar achtereen op alle leerwegen 100% geslaagden. De nieuwbouw voor de school is onlangs van start gegaan. Het gebouw is speciaal ontworpen voor het gepersonaliseerde onderwijssysteem.

De school nodigt belangstellenden uit om met het Open Huis van 27 januari een kijkje te nemen en natuurlijk bij de diverse vaklokalen zelf aan de slag te gaan om te ervaren en te ontdekken wat eigentijds vmbo inhoudt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant