Afbeelding
Foto: pixabay.com

Burendag in Nissewaard

Algemeen 367 keer gelezen

Komende zaterdag is het burendag. Ook in Nissewaard kunt u op verschillende plekken in gesprek met uw buren. Hieronder volgt een overzicht van activiteiten die bij de redactie zijn aangemeld.

De Ark
De kerkelijke gemeente van ‘De Ark’ (Voorstraat 8 in Spijkenisse) wil voor u een goede buur zijn en vindt het leuk om u te ontmoeten. U kunt het kerkbestuur  zaterdagmiddag op de Voorstraat vinden met een kleine attentie en een waardebon voor koffie/thee en wat lekkers tijdens de Wintermarkt op 26 november dit jaar in het kerkgebouw.

Waterland
De bewonersgroep Waterland organiseert zaterdag een rommelmarkt voor volwassenen en een kleedjesmarkt voor kinderen,

De volwassenen kunnen alleen verkopen vanaf een tafel (de huuropbrengst gaat naar de AED - voor de wijk- spaarpot) , kinderen kunnen zelf een kleed meenemen en vanaf het kleed hun overtollige speelgoed verkopen. De bewonersgroep Waterland staat ook met twee tafels voor verkoop van wat grotere en kleinere spullen; de opbrengst van deze verkoop gaat ook naar de spaarpot voor een AED. Het reserveren van een tafel voor verkoop door volwassenen (geen commerciële verkoop!) kan via het sturen van een e-mail naar bewonersgroepwaterland@gmail.com

Hekelingen
De Protestantse Gemeente Hekelingen-Maaswijk wil graag haar buren leren kennen en nodigt u dan ook uit voor het bezoeken van hun Reparatie & Thee op zaterdag 24 september van 11.00-15.00 uur.

U bent welkom  in de Ontmoetingsruimte, bereikbaar via de zijdeur van de Dorpskerk in Hekelingen liggende aan het Boomgaardpad. U krijgt dan de mogelijkheid om met kleine kapotte apparaten langs te komen, die vrijwilligers ter plaatse voor u proberen te repareren. Indien de benodigdheden voor reparatie op voorraad zijn, zijn er geen kosten aan verbonden. Uiteraard mag u ook alleen langskomen voor een praatje bij de thee.

Wijkcentrum Noord
Zaterdag 24 september is er in Wijkcentrum Noord (Winston Churchilllaan 227 te Spijkenisse) Burendag tussen 10.00 en 15.00 uur.

Kom gezellig langs voor een praatje en/of kennismaking met een (gratis) kop koffie of thee met lekkers. Neem gerust je kinderen of kleinkinderen mee. Er zijn ook leuke activiteiten voor jong en oud.

Stichting de Nieuwe Brug
Stichting de Nieuwe Brug op de M.A. de Ruijterstraat 7 in Spijkenisse organiseert op burendag een high-tea met een optreden van het koor Nieuw Rotterdam Zuid. Je bent welkom tussen 14.30 en 17.00 uur. Opgeven via voorzitter@denieuwebrug.com (06-14130944)

Koffie en thee zijn gratis. Andere consumpties kosten € 1,00 of € 1,50 en zijn bij de bar verkrijgbaar.

Uit de krant

Uit de krant