Glasvezelcampagne voor supersnel en stabiel internet.
Glasvezelcampagne voor supersnel en stabiel internet. Foto: pixabay.com

Glasvezelcampagne gestart in kernen

Algemeen 602 keer gelezen

DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet en Simonshaven. 

Het belang van een snelle en stabiele verbinding is voor veel mensen de afgelopen tijd cruciaal gebleken. Noodgedwongen werken veel mensen vanuit huis, krijgen kinderen en studenten online les en videobellen we vaker met elkaar. Ook maken we meer gebruik van zorg op afstand. ‘Het is belangrijk dat er een goed en stabiel middel is voor het gebruik van internet. Want dat doen we met zijn allen steeds meer. Denk maar aan bijvoorbeeld alle apparatuur die al is aangesloten op internet. De huidige netwerken kunnen dat uiteindelijk niet aan. En begrijpelijk, die zijn gemaakt om over te bellen of tv te kijken, terwijl het glasvezelnetwerk hier speciaal voor is gebouwd! Ik ben dan ook blij dat we starten met de glasvezelcampagne in Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet en Simonshaven, en de inwoners nu ook de kans krijgen om aangesloten te worden op het netwerk van de toekomst. Laten we er net zo’n succes van maken als afgelopen jaar in Oostvoorne, Oudenhoorn, Tinte, Vierpolders en Zwartewaal’, zegt projectleider Konrad van Wijngaarden van DELTA Fiber Netwerk.

20% nodig voor aanleg
Als 20% van de inwoners, per kern, ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 16 maart een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel. Melden inwoners zich vóór 16 maart aan, dan besparen zij zich ook € 650,00 aansluitkosten.

Online informatieavonden
Om inwoners zo goed mogelijk te informeren over de voordelen van glasvezel, het aanbod en de aanleg van glasvezel, organiseert DELTA Fiber Netwerk online informatieavonden. Deze vinden plaats op 27 januari en 10 februari om 19.30 uur. De online informatieavonden volgt men vanaf een computer, tablet of telefoon. Aanmelden hiervoor kan via gavoorglasvezel.nl

Inwoners worden persoonlijk geïnformeerd
Inwoners van Abbenbroek, Geervliet, Heenvliet en Simonshaven die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd middels een brief. Via gavoorglasvezel.nl kan een postcodecheck worden gedaan om te zien of het adres in aanmerking komt voor het aanbod.

Wie is DELTA Fiber Netwerk?
DELTA Fiber Netwerk is onderdeel van een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland. Het bedrijf zorgt voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en heeft de ambitie om zo veel mogelijk mensen toegang te bieden tot ons razendsnelle glasvezelnetwerk. Inmiddels hebben al zo’n 950.000 huishoudens en bedrijven toegang tot het landelijke netwerk van DELTA Fiber. Daar komen iedere maand 20.000 adressen bij.

Uit de krant

Uit de krant