Afbeelding
Foto: gemeente Nissewaard

Buurtbemiddeling: samen komen we er uit

Algemeen 65 keer gelezen

Problemen met uw buren? Geluidsoverlast, vervuiling, onenigheid? Soms komt u er met uw buren niet (meer) uit. Dan is Buurtbemiddeling Nissewaard een goede manier om samen tot een oplossing te komen.

Buurtbemiddeling Nissewaard bestaat uiteen team van vrijwilligers dat getraind is om het contact tussen buren te begeleiden. Zij luisteren naar het verhaal van beide buren, zonder daarbij een oordeel te geven en helpen om samen een oplossing te bedenken. Alles wat tijdens een bemiddeling gezegd wordt, blijft vertrouwelijk.

Buurtbemiddeling inschakelen
Wilt u een probleem of conflict aanmelden voor buurtbemiddeling? Neem contact op met de regisseur woonoverlast van de gemeente Nissewaard via telefoonnummer14 0181 of e-mail gemeente@nissewaard.nl.

Buurtbemiddelaar worden
Voelt u zich betrokken bij uw gemeente? Kunt u zich onpartijdig opstellen en heeft u een luisterend oor? Dan is het vrijwilligerswerk als buurtbemiddelaar misschien iets voor u. U krijgt een basistraining en wordt gecoacht door de juridisch medewerker woonoverlast of regisseur woonoverlast van de gemeente Nissewaard. Uw onkosten worden vergoed.

Interesse?
Stuur een e-mail naargemeente@nissewaard.nl ter attentie vande regisseur woonoverlast.

Uit de krant