Afbeelding
@Futureland

FutureLand is weer geopend!

Algemeen 263 keer gelezen

Maasvlakte - In lijn met de landelijke coronamaatregelen is FutureLand ook weer open. Het reserveren van een gratis tijdslot ticket is verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder. Daarnaast zijn de geldende richtlijnen van toepassing. Ook rondritten en vaartochten zijn weer te boeken. In het restaurant en op het terras kun je weer terecht voor een kop koffie, lekkere lunch of iets anders lekkers.

Ontdek de slimste en grootste haven van Europa
Dichter bij de modernste haven van Europa kan je niet komen. Ervaar hoe het is als alles groot, groter of grootst is! In FutureLand ervaar je de ontwikkeling van het nieuwste havengebied van Rotterdam met eigen ogen. Maasvlakte 2 toont je niet alleen de modernste containerterminals en grootste zeeschepen ter wereld, je ziet hier ook de nieuwste offshore ontwikkelingen. Nieuwsgierig naar andere havenontwikkelingen? Laat je verrassen door de Rotterdamse rol in de digitalisering of de ontwikkeling van veelbelovende vormen van nieuwe energie.

Ontdek het fantastische uitzicht over de slimste terminals van Europa vanaf het Panoramadek. Maak een unieke rondrit of vaartocht door Maasvlakte 2. Ervaar hoe het is om kraanmachinist te zijn in de game Drop the Box. Of neem een kijkje voorbij de poorten van havenbedrijven in de 360PortExplorer. Het kan allemaal in FutureLand!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant