Ontdek het nieuwe assortiment van Maison Berger.
Ontdek het nieuwe assortiment van Maison Berger. Foto: Foto-Ok.nl

Van Genderen Kook- en Kadowinkel

Algemeen 2.452 keer gelezen

Een bezoek is een feestje op zich

Spijkenisse - Een van de oudste speciaalzaken in Spijkenisse is Kook- en Kadowinkel Van Genderen op de Voorstraat 20.

Hier kunt u terecht voor de betere en meer duurzame huishoudelijke artikelen van gerenommeerde merken. Een bezoek aan Van Genderen is een feestje op zich. Alles wat u nodig heeft om een maaltijd te bereiden en te serveren, vindt u bij deze speciaalzaak. Pannen in alle soorten en maten, servies en bestek van Villeroy & Boch, BLOND Amsterdam en schitterende koks/keukenmessen van Zwilling en Wusthof en diverse kookgadgets.

Jura
Bij binnenkomst treft u aan de linkerkant een hele hoek met Jura koffiemachines aan: de absolute top in volautomaten. 'We zijn Jura premium partner en hebben vrijwel het gehele Jura assortiment in de winkel en kunnen deze ook demonstreren', geeft Cees van Genderen aan. Jura koffiemachines onderscheiden zich van andere merken met onder andere een korte opwarmtijd, stille bereiding, echt hete koffie (85 graden!), geavanceerde techniek en cappuccino met 1 druk op de knop. Bij een goede koffiemachines hoort uiteraard ook goede koffie. Van Genderen verkoopt eigen koffie melanges, die bij een kleine koffiebrander gebrand worden. Branden gaat overigens op bestelling, zodat er altijd verse gebrande bonen geleverd worden.

Maison Berger
Kort geleden is de 'Lampe Berger' afdeling geheel vernieuwd, aangezien het assortiment uitgebreid is. Om die reden heeft de producent haar naam ook veranderd in 'Maison Berger'. De lucht zuiverende 'Lampe Berger' is een product waar enorm veel vraag naar is. 'Steeds meer mensen ontdekken de werking van dit product.' De Lampe Berger reinigt, zuivert en parfumeert de lucht in uw woonomgeving met de parfum van uw keuze. Kook- rook- en andere ongewenste luchtjes worden geneutraliseerd. In Frankrijk al meer dan 120 jaar een begrip. Bij Van Genderen inmiddels ook al vele jaren. Wanneer er gekookt wordt, ruikt het allemaal lekker, maar als je gegeten hebt en de lucht blijft nog de hele avond hangen, wordt het een ander verhaal. Met de 'Lampe Berger' heeft u zuivere natuurlijke lucht in slechts 30 minuten. Eigenlijk onmisbaar in de tegenwoordige huizen met open keukens.

Een van de grootste collecties
Van Genderen biedt u één van de grootste collecties van Lampe Berger in Nederland. Er is keuze uit meer dan 50 verschillende modellen geurbranders. Tevens is er ook keus uit meer dan 50 geuren huisparfum (ook geurloos). De geurbranders zijn geschikt voor gebruik in de woonkamer. Voor andere ruimtes, zoals badkamer en toilet, kunt u kiezen voor geurstokjes. Daarnaast is er sinds kort ook een elektrische diffuser verkrijgbaar die u kunt bedienen door middel van een afstandsbediening. Zo kunt u uw gehele huis voorzien van zuivere lucht. Er zijn tevens parfumverspreiders voor in de auto.

Kado-artikelen
Een product van Maison Berger vormt het ultieme kerstkado In iedere prijsklasse is wel iets te vinden. Maar ook als u op zoek bent naar een ander kado, dan zult u ongetwijfeld slagen bij Van Genderen. Er is een ruime keuze aan kado-artikelen. Stapt u eens binnen en overtuig u zelf. Er zijn ook regelmatig demonstraties zodat u de mogelijkheden van diverse producten van dichtbij kunt ervaren.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant