Abbenbroek was zaterdag matchwinnaar, 2-1, in het duel met streekgenoot Zwartewaal. Fotografie: Peter de Jong
Abbenbroek was zaterdag matchwinnaar, 2-1, in het duel met streekgenoot Zwartewaal. Fotografie: Peter de Jong Foto: PETER DE JONG

Abbenbroek pakt de punten tegen buurman Zwartewaal

Algemeen 432 keer gelezen

Abbenbroek – heeft ook het tweede duel in het toernooi om de districtsbeker met winst kunnen afsluiten. De ploeg van trainer Jaco Verhoev was zaterdag op het gerenoveerde sportcomplex de sterkere in het duel met Zwartewaal. Het werd 2-1 (1-0).

Het duel aan de Gemeenlandsedijk begon wat apart. De aangestelde scheidsrechter wilde zich niet verkleden omdat hij de ruimte te klein vond. 'Ik denk dat hij op paleis Soestdijk woont', gaf trainer Jaco Verhoev aan. Na overleg met de bond mocht een scheidsrechter van Abbenbroek het duel fluiten nadat ook Zwartewaal hiermee instemde.

De Looze matchwinnaar
Voor rust was het Roy Verwijs die voor de eerste treffer van de middag op Abbenello heeft gezorgd. Na de thee kwam Zwartewaal toch wat meer in het duel, en schoot Dion van Gilst de ploegen langszij. Nadat Roy Verwijs werd neergelegd, mocht Abbenbroek kort voor het einde een strafschop nemen en Jordi de Looze zorgde vanaf elf meter voor de overwinning van Abbenbroek. 'Ik was blij dat we toch konden starten, want de ploegen waren er klaar voor. We hebben er echt alles aangedaan om aan de wensen tegemoet te komen, maar het mocht niet baten', sprak Verhoev na afloop van de zege. Zaterdag is het slotduel met GHVV'13.

Fotografie: Peter de Jong

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant