[video] Interactieve Open Dag Zadkine | GrootNissewaard.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo grootnissewaard.nl
video

Interactieve Open Dag Zadkine

  •   25 keer gelezen   Actueel
Foto: PR

Op dinsdag 12 maart organiseert Zadkine een interactieve Open Dag. Aan de hand van 'vraag, ontdek en kies' worden aankomend studenten geïnformeerd over het volgen van een mbo-opleiding bij Zadkine. Er zijn veel workshops en activiteiten waardoor nieuwe studenten een goed beeld kunnen krijgen en hun opleiding als het ware alvast kunnen beleven.

Bezoekers zijn van 15.00 tot 20.00 uur welkom op de vestigingen Benthemplein, Marten Meesweg, Frankendaal, Prins Alexanderlaan en Aluminiumstraat in Rotterdam. Ook de colleges in Spijkenisse, Capelle aan den IJssel, Hoogvliet en Schoonhoven zijn geopend.

Naast een voorlichtingsmarkt en het bijwonen van lessen op alle locaties, kunnen studenten op het Benthemplein workshops volgen o.a. op het gebied van het maken van gebak, cocktails of beauty treatment. Er wordt voorlichting gegeven over nieuwe specialisaties van opleidingen zoals Sportmarketing. Om het geleerde in de praktijk te brengen opent Zadkine het vermaak-atelier Customize gerund door modestudenten en zijn er barbiers in huis voor de herenspecialisatie van Allround kapper.

Aan de Aluminiumstraat, Frankendaal en in Spijkenisse kunnen bezoekers ervaren hoe het is om vorkheftruck te rijden en in Schoonhoven zijn studenten Goud- en Zilversmeden, Juwelier en Uurwerktechniek aan het werk. Bezoekers kunnen hier o.a. sieraden op echtheid laten checken, laten schoonmaken, taxeren of kijken of het lukt een horloge te monteren en te demonteren.

In het kader van de Week van Zorg en Welzijn presenteert Zadkine i.s.m. Stichting Humanitas een bijzondere fototentoonstelling genaamd 'Rotterdammers van Humanitas' op locatie Sportlaan 13 in Spijkenisse. Via 30 intieme portretten krijgen bezoekers een goed beeld van de kwetsbare doelgroepen van de zorg- en welzijnssector en hoe Humanitas ondersteuning biedt. Daarnaast kunnen bezoekers zich in een 'ouderdomspak' hijsen om te ervaren hoe het voelt om hoogbejaard te zijn.

Praktische informatie
De Open Dag op dinsdag 12 maart is van 15.00 tot 20.00 uur. Adresgegevens van de locaties en deelnemende colleges zijn terug te vinden op: www.zadkine.nl/opendag.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768103&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Adverteren op tv? Mail ons!

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226285&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>