Rotary schenkt hooiruiven aan kinderboerderij | GrootNissewaard.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo grootnissewaard.nl
v.l.n.r. Reggy Barra (Rotary), Elly Hoorens, Adrie Tilburg (beiden stichtingsbestuur), beheerster Joke Warta en Frank Meeuws (Rotary).
v.l.n.r. Reggy Barra (Rotary), Elly Hoorens, Adrie Tilburg (beiden stichtingsbestuur), beheerster Joke Warta en Frank Meeuws (Rotary). (Foto: Foto-Ok.nl )

Rotary schenkt hooiruiven aan kinderboerderij

  •   198 keer gelezen   Actueel

Spijkenisse - Kinderboerderij de Trotse Pauw heeft vier jaar geleden de opbrengst ontvangen van de Santarun waarmee de Honingpot is aangeschaft, een verkoop/ontmoetingspunt op de kinderboerderij.

Op dit moment wordt in samenwerking met de gemeente de boomgaard opgeknapt. Op termijn komen er nieuwe appelbomen en er zijn een viertal nieuwe bijenkasten aangeschaft. Om het plaatje compleet te maken, wilden ze graag een of twee gegalvaniseerde verrijdbare hooiruiven aanschaffen voor de schapen die in de boomgaard rondlopen.

Stichting Vrienden van Kinderboerderij de Trotse Pauw besloot de spreekwoordelijke koe bij de horens te pakken en Rotary Spijkenisse opnieuw te vragen om een bijdrage. De Rotarians voelden daar wel iets voor en vanmiddag mocht de kinderboerderij officieel twee hooiruiven in ontvangst nemen.

Voorzitter Adrie Tilburg sprak zijn dank uit omdat dit soort donaties het mogelijk maakt om de kinderboerderij voor de inwoners te behouden. Donaties vangen de bezuinigingen op die de gemeente heeft doorgevoerd en zorgen ervoor dat de kinderboerderij nog altijd een leuke ontmoetingsplek voor jong en oud is.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768103&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Adverteren op tv? Mail ons!

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226285&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>