[Uw lokale ondernemer] Boorsma Optiek | GrootNissewaard.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo grootnissewaard.nl
Foto: Foto-Ok.nl
Uw lokale ondernemer

Boorsma Optiek

  •   52 keer gelezen   Actueel

Specialist in brillenglazen en contactlenzen

Spijkenisse - Boorsma Optiek is een toonaangevend, modern en klantvriendelijk optiek bedrijf op winkelcentrum Maaswijk, dat al 22 jaar bestaat.

"Wij hebben ons gespecialiseerd in multifocale brillenglazen en contactlenzen', zegt Geert Boorsma. Daarbij onderscheiden we ons van de andere zaken in onze branche door te kiezen voor top kwaliteit. Geen huismerken, maar mooie merken zoals Lamarca, Binoche, Silhouette, JF Rey. Uiteraard werken we met gediplomeerde opticiens en contactlens-specialisten, zodat we onze klanten uitstekende service kunnen bieden."

Bij Boorsma Optiek kopen de meeste lensdragers hun lenzen via een lease systeem. Een makkelijke manier om de lenzen per maand te betalen. Ieder half jaar krijgen de klanten een SMS bericht dat het tijd is voor een lens controle. Wel zo veilig. "Wij werken vooral met siliconen hydrogel lenzen, die het vocht vasthouden en daardoor ook een verbetering geven van de draagtijd." En mochten er problemen zijn dan is er altijd een contactlensspecialist aanwezig.

De een heeft een bril nodig om in de verte te kijken, de ander kan geen boek lezen als hij geen bril op heeft. Bij een grote groep gaat het om een combinatie van zowel lezen, als in de verte kijken.  Hierin is Boorsma Optiek gespecialiseerd Met behulp van de nieuwste  aanpastechnieken  worden de multifocale brillen aangemeten.  Geert Boorsma en zijn collega's nemen er alle tijd en aandacht voor om de bril op de juiste manier aan te passen.

Brildragers die veel achter het beeldscherm zitten, kunnen gebaat zijn met een computerbril. "Wij bieden brillen met workstyle glazen  van Hoya aan die op verschillende afstanden gebaseerd zijn. Van 30 cm tot een meter, twee meter en zes meter." Met deze glazen kan men op een comfortabel manier werken zonder hoofd of nekklachten. 

Functionele optometrie
Boorsma Optiek is gespecialiseerd in fixatie disperatie. Deze vorm van oogzorg is erop gericht oplossingen te vinden voor mensen die door een visueel probleem niet goed kunnen functioneren in het dagelijkse leven. Zien moet een automatisch proces zijn dat weinig inspanning kost. Zo kunnen er door een onjuiste oogsamenwerking diverse klachten ontstaan zoals:

•  Leer-, schrijf- en leesproblemen in allerlei vormen

•  Een slechte concentratie

•  Een slechte of verminderde grove en/ of fijne motoriek

•  Een slechte oog-handcoördinatie

•  Het vermijden van leeswerk

•  Hoofdpijn

Rond de 75ste verjaardag moet elke bestuurder een medische keuring ondergaan voor de vernieuwing van het rijbewijs. Bij Boorsma Optiek is éénmaal per twee weken een oogarts aanwezig om de keuring uit te voeren.

Boorsma Optiek
Hadewychplaat 54
3207 KG Spijkenisse
0181-6419a53
www.boorsmaoptiek.nl

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226283&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768103&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Adverteren op tv? Mail ons!

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226285&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=grootnissewaard.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=320" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>