Ook dit jaar verrijzen er weer hutten langs de Groene Kruisweg.
Ook dit jaar verrijzen er weer hutten langs de Groene Kruisweg. Foto: Rene Bakker

Geervliet krijgt een echte Haven!

Actueel 681 keer gelezen

Geervliet - Donderdag 17 tot en met zaterdag 19 augustus staan weer volledig in het teken van het Geervlietse Zomerfeest met veel plezier tijdens twee dagen huttenbouw en daarna dorpsfeest.

Loco burgemeester Jan-Willem Mijnans opent donderdag 17 augustus om 9.15 uur officieel het Geervlietse Zomerfeest. Het dorpsfeest, ook wel zomerfeest is dit jaar op zaterdag (19 augustus). Het feestterrein -naast de stoplichten van Geervliet- is alle dagen gratis toegankelijk.

Maar liefst 107 basisschool kinderen uit Geervliet hebben zich ingeschreven voor de huttenbouw met dit jaar het thema 'Haven'. Cliënten van De Zuidwester zijn als vanouds ook uitgenodigd om met een groep cliënten te komen timmeren. Dit is een traditie geworden, waarbij alle partijen veel plezier beleven. Naast hutten bouwen kunnen de kinderen los gaan op een stormbaan en springkussens. Er is een knutseltafel en een mooi sport- en spelprogramma. Alle deelnemers zijn ingedeeld in een team van zijn of haar leeftijd. In totaal zullen er 14 'havenhutten' gebouwd worden. De organisatie is erg benieuwd naar de creaties van alle deelnemers. Iedereen is welkom om de timmerende jeugd te komen aanschouwen vanaf het gezellig koffieterras.

Bonte avond
De huttenbouw wordt op vrijdag 18 augustus afgesloten met een waanzinnige bonte avond vanaf 16.00 uur. Natuurlijk zijn hierbij alle familie, vrienden en geïnteresseerden welkom om te komen kijken. Een Geervlietse slager komt heerlijk eten maken bij de feesttent en terras. Na de bonte avond is het kinderfeest ten einde. De feestavond voor volwassenen is dit jaar op zaterdag 19 augustus.

Feestavond voor volwassenen
De feestavond op zaterdag heeft veel leuks in petto; vanaf 19.00 uur start het voorprogramma met een pubquiz, een hippe kleding party en met lekker eten van de slager. De knaller van de avond is de bekende Engelse band Fragment! Zij spelen vanaf 21.00 uur tot in de late uurtjes. Het feestterrein naast de stoplichten van Geervliet is gratis toegankelijk.

Met hulp van veel sponsors en vrijwilligers wordt het Geervlietse Zomerfeest vast weer een groot succes. Kijk voor actuele informatie op facebook: www.facebook.com/geervlietse.zomerfeest

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant