Mode hoeft niet duur te zijn, is Caya's stelling. Foto: René Bakker.
Mode hoeft niet duur te zijn, is Caya's stelling. Foto: René Bakker.
ondernemer van de week

Fancy Bird

Actueel 784 keer gelezen

Spijkenisse - Op de Breestoep in Spijkenisse vindt u Fancy Bird. Een boetiek die zich onderscheidt van de andere zaken door de Nederlandse merken die in het assortiment zitten.

De 23-jarige Caya Vijgen heeft een mode-opleiding gevolgd en een financiële opleiding en was vaak in de modezaak van haar ouders, Fichi, te vinden. Dat haar ouders besloten om met de zaak te stoppen, vond Caya maar niks. Dat was ook duidelijk voor de eigenaar van het winkelpand. Hij bood Caya de kans om voor zichzelf te beginnen in een pand aan de Breestoep.

Dameskleding
Fancy Bird heeft een groot assortiment dameskleding tot maat 44/46. Hollandse merken zoals Magnificient en Lofty Manner dus de pasvorm is gebaseerd op het figuur van de Nederlandse vrouw. Van iedere artikel zijn er slechts enkele exemplaren per maat verkrijgbaar, dus het loont de moeite om regelmatig te kijken wilt u uw maat nog tegenkomen. Zo wordt voorkomen dat u in de zelfde kleding over straat gaat als uw buurvrouw. Iedere twee weken komen er nieuwe items binnen. Er is ook duidelijk behoefte aan grotere maten en Caya is dan ook aan het onderzoeken of de Nederlandse merken grotere maten kunnen leveren.

Kinderkleding
Ook voor de dame in spe is er een leuke keuze aan kleding. Zodra een meisje net baby af is, kan ze al terecht bij Fancy Bird. Hier is kleding van maat 92/98 tot 170/176. In tegenstelling tot de dameskleding, is bij de meisjeskleding slechts één exemplaar per maat verkrijgbaar.

Accessoires?
Bij Fancy Bird is er ook een grote keuze aan accessoires. Tassen, sieraden, sjaals, alles om uw outfit helemaal af te maken.

Betaalbaar
Caya volgt de ontwikkelingen op modegebied op de voet. Niet alleen de mode in Nederland, maar ook internationaal. Daarnaast kijkt Caya naar wat de celebrities dragen. Vervolgens gaat ze op zoek naar kleding en accessoires die die trend benaderen, maar die betaalbaar zijn. Bij Fancy Bird betaalt u zelden meer dan € 50,00 à € 60,00 voor een kledingstuk. 'Ik wil laten zien dat mode niet duur hoeft te zijn', geeft Caya aan. 'Kwaliteit is voor mij echter wel belangrijk. Ik sta achter de kwaliteit van de merken die ik verkoop.' Voor Caya is het belangrijk dat de klant met een lach de winkel verlaat. Neem de proef op de som en neem een kijkje op Breestoep 8. Er is voor iedere leeftijd leuke, betaalbare kleding te vinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant