Zwembad Molengors is klaar voor het nieuwe seizoen.
Zwembad Molengors is klaar voor het nieuwe seizoen.

Vrijwilligers Molengors gesteund door coalitie

Actueel 265 keer gelezen

Zuidland - Op zaterdag 9 april stonden de vrijwilligers van zwembad Molengors in Zuidland klaar om het zwembad klaar te maken voor het komende seizoen dat op 1 mei begint.

Vanaf 9.00 uur stond Nissewaards coalitie klaar met opgestroopte mouwen om mee te werken. Niet kletsen maar aanpakken is het motto van de coalitiepartijen CDA, ONS en VVD en dat motto wordt gedeeld door al de vrijwilligers van zwembad Molengors.

Grote schoonmaak
Er werd gesopt, gepoetst, geharkt, met hogedrukspuiten werden de baden gereinigd en er werd gesnoeid dat het een lieve lust was. Er werd zelfs een jonge bruine kikker gered uit het pierebadje en in de sloot teruggezet.Verheugend was het om te zien dat de jeugd ook de handen uit de mouwen stak om hun zwembad schoon te krijgen.

Nieuwe traditie
'Het zwemseizoen staat voor de deur en dus moet er veel werk worden verzet om alles zomerklaar te maken. Het zwembad wordt volledig gerund door vrijwilligers, dus alle hulp is meer dan welkom', aldus VVD raadslid Igor Bal. De coalitiepartijen hebben al aangegeven mee te zullen helpen om aan het einde van het seizoen het zwembad weer winter klaar te maken. Het ziet er naar uit dat hier een mooie traditie wordt geboren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant