Biologielessen.nl, een project van Scala.
Biologielessen.nl, een project van Scala.

Scala genomineerd voor onderwijsprijs

Actueel 126 keer gelezen

Spijkenisse – Het PENTA college CSG Scala is genomineerd voor de provinciale Onderwijsprijs 2013-2015, samen met drie andere scholen uit Delft en Rotterdam. De prijs is in het leven geroepen door landelijk samenwerkende instanties op het gebied van onderwijs zodat scholen zich op de kaart kunnen zetten met bijzondere projecten of initiatieven

Biologie
Bij Scala is dit de online omgeving biologielessen.nl, bedoeld om de biologielessen voor bovenbouwleerlingen begrijpelijker te maken. Dat wordt gedaan door artikelen, knipsels en filmpjes over de te behandelen onderwerpen. Leerlingen kunnen ook rechtstreeks vragen stellen aan biologiedocenten. Onlangs ging ook de Facebookpagina en de 2e versie van de app online. De provinciale prijsuitreiking is op 12 februari in Rotterdam.

Landelijke prijsuitreiking
De inzendingen van de provinciale winnaars worden aan de landelijke jury overgedragen. Deze bepaalt uiteindelijk welke twee scholen de Nationale Onderwijsprijs in de wacht slepen. De landelijke prijzen worden op 25 maart  in Rotterdam uitgereikt door de minister of staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.
 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant