Leen Keijzerwaard reikt de cup uit aan de aanvoerder van VV Abbenbroek.
Leen Keijzerwaard reikt de cup uit aan de aanvoerder van VV Abbenbroek. Foto: Foto-OK.nl

VV Abbenbroek wint Keijzerwaardtoernooi

Sport 1.541 keer gelezen

Simonshaven - Afgelopen donderdagavond won VV Abbenbroek op overtuigende wijze het Keijzerwaardtoernooi, vernoemd naar de hoofdsponsor Assurantiekantoor Keijzerwaard.

Het voetbaltoernooi, werd afgelopen dinsdag- en donderdagavond gehouden op het veld van SV Simonshaven. 

Het vroegere Bernisse Cuptoernooi is een jaarlijks terugkerende gebeurtenis voorafgaand aan de start van de voetbalcompetitie. Een goed moment voor de spelers van de ‘Bernisse’ elftallen om zich te bewijzen voor een plek in het basiselftal voor komend seizoen. Behalve VV Abbenbroek namen OHVV, Zuidland, GHVV en Simonshaven deel aan de strijd om de Keijzerwaard Cup. Ook dit jaar was het weer spannend en de belangstelling groot. Sponsor HACO Sport stelde de wedstrijdballen beschikbaar en de Beren Heenvliet verzorgde de barbecue.  De organisatie was dit jaar in de vertrouwde handen van SV Simonshaven.

Wethouder Jeroen Postma memoreerde dat deze sportieve traditie al sinds 1987 bestaat. Tevens feliciteerde hij de deelnemende verenigingen en prees de inzet van grens- en scheidsrechters en de vele vrijwilligers. Leen Keijzerwaard reikte vervolgens, onder luid applaus, de beker uit aan de aanvoerder van vv Abbenbroek.

Het feest kon helemaal los aan het einde van deze twee mooie en gezellige voetbalavonden.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant