Afbeelding

Geslaagde clubdag voor AVGV

Sport 948 keer gelezen

Spijkenisse - AVGV is een kleine vereniging die plezier op nummer 1 heeft staan en weet dat presteren het gevolg daarvan is. Dat was dan ook de sfeer van de jaarlijkse clubdag afgelopen zaterdag.

Peuters
De dag werd traditioneel gestart door de allerkleinste leden, zij hebben een les gehad zoals deze op dinsdag en woensdag gebruikelijk zijn. Alle papa's, mama's, oma's en opa's hebben genoten van de peuters. Broertjes en zusjes mochten natuurlijk gewoon meedoen. Na afloop kregen ze allemaal iets lekkers te snoepen en een sleutelhanger. Tegelijkertijd met de peuters hebben ook de kids hun kunsten laten zien. Zij hebben hele knappe sprongen op de trampoline laten zien, mooie koprollen en handstanden op de lange mat en natuurlijk ook koppeltje gedoken op de rekstok.

Selectie
De zaal werd vervolgens omgetoverd tot turnzaal. Alle recreatie en selectie meisjes waren om half 12 aanwezig om te starten met een gezamenlijke warming up. Nadat het publiek, dat talrijk aanwezig was van alle leden heel erg had genoten, hebben de selectieleden een blokje sponsor turnen laten zien. Elk lid had een voor haar favoriete onderdeel gekozen om daar een element op te turnen. Zij hadden zich van te voren laten sponsoren voor een vast bedrag of voor een bedrag per gelukt onderdeel. De meisjes kregen vervolgens twee minuten de tijd om zoveel mogelijk te laten zien. Heel erg spannend was dit en de aanschaf van de zo gewenste balkverbreder is in zicht.

Vrijwilligers
Zonder vrijwilligers kan zo'n mooie dag niet mogelijk gemaakt worden. Zo is de installatie om muziek te laten horen en een microfoon waardoor zij verstaanbaar zijn, beschikbaar gesteld door een ouder van één van de peuters. Een ouder van één van de recreatie meisjes heeft het podium van AVGV in een nieuw jasje gestoken. Oud-leden en juryleden van bevriende turnverenigingen hebben vervolgens de dag compleet gemaakt om de meisjes te beoordelen.

De medailles en bekers voor de clubkampioen per klasse zijn gewonnen door de volgende leden:

Groep A: Elena Haak, Mirdany Ruiz, Lizzy Batist
Groep B: LIanne Hersbach, tevens clubkampioen, Phileine Jansen
Groep C: Alyssa van Santen, Ilse Schutte
Groep D: Sophie Slotboom
Groep E: Luca-Féline Pieterman, tevens clubkampioen, Chantal Holster
Groep F: Zoë van Veen, tevens clubkampioen, Taylor Janssen
Groep G: Carly van Pietersom, Lorinda van der Hoff, Amber van Veen
Groep H: Bianca Schinkel

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant