Foto: Reinis
Foto: Reinis Foto: Reinis

Nieuwe Stadswerf 13 maart open

Gemeente 791 keer gelezen

Spijkenisse - Maandag 13 maart opent de nieuwe Stadswerf aan de Mosterweg 1 in Spijkenisse (naast de McDonald's). Zaterdag 11 maart zijn de oude Stadswerf aan de Elementenweg 24 in Spijkenisse en de milieustraat aan de Raadsheerenhoek 9 in Zuidland voor het laatst geopend.

Vanaf maandag 13 maart kan er geen gebruik meer worden gemaakt van de milieustraat in Zuidland en van de oude Stadswerf in Spijkenisse. Het pasje dat met de aanslagen van de gemeentelijke belastingen is meegestuurd, geldt als toegangspas voor de nieuwe Stadswerf. Vergeet het niet mee te nemen als u op de nieuwe Stadswerf grofvuil komt brengen.

11 maart Open dag nieuwe Stadswerf
Zaterdag 11 maart kunt al een kijkje op de nieuwe locatie komen nemen tijdens de open dag. In de tent op het middenterrein wordt een geanimeerd en leerzaam programma voor jong en oud gepresenteerd. Er is een afvalquiz en u kunt er informatie krijgen over Omgekeerd Inzamelen. Elk half uur verzorgt Reinis een rondleiding en kinderen kunnen in een van de wagens van Reinis op de foto.

Deze week verschijnt er meer informatie over de open dag in Groot Nissewaard en op de websites van Reinis en de gemeente.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant