Sven, Etienne en René nemen de praktijk over van oprichter Sjaak (uiterst rechts).
Sven, Etienne en René nemen de praktijk over van oprichter Sjaak (uiterst rechts). Foto: Foto-OK.nl

Vertrouwde gezichten nemen Fysiotherapie de Vos over

Algemeen 3.569 keer gelezen

Spijkenisse - Fysiotherapie de Vos is al ruim 40 jaar een begrip in Spijkenisse. Oprichter Sjaak de Vos heeft besloten om het stokje over te dragen.

Sjaak de Vos besloot zijn eigen praktijk voor fysiotherapie op te richten, doordat het destijds erg moeilijk was voor fysiotherapeuten om een baan te vinden. Om genoeg inkomsten te genereren, combineerde Sjaak zijn praktijk in de eerste jaren met een deeltijdbaan bij een andere praktijk. Uiteindelijk werkte hij fulltime in zijn eigen praktijk, welke is uitgebreid tot een praktijk met zes medewerkers op twee locaties, waar cliënten terecht kunnen voor diverse klachten.

Sjaak kijkt terug op een mooie periode: ‘Ik heb mijzelf kunnen ontwikkelen tot een ervaren kinder-manueel therapeut. Bovenal ben ik dankbaar voor de vele mooie patiëntencontacten, die mijn leven hebben verrijkt. Het is bijzonder dat ik als behandelaar betrokken mag zijn in het levensverhaal van mensen.’ Sjaak blijft nog een jaar werkzaam in de praktijk, waardoor er voldoende ruimte is om alles over te dragen en als vraagbaak te fungeren. Hij is blij dat zijn collega’s Sven van Deelen, Etienne van Buijtenen en René Sloof de praktijk overnemen. Met de nieuwe eigenaren behoudt de praktijk zijn vertrouwde gezichten. Zij staan met jarenlange ervaring binnen de fysio-manuele therapie en revalidatie voor u klaar en zijn enthousiast om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Hun ervaring brengen ze over aan Mitchel Keikes en Jeremy van der Ent, die ook deel uitmaken van het team. Daarnaast komt per 1 juni Niels Wijfje het team versterken.

De medewerkers van Fysiotherapie de Vos zijn naast reguliere fysiotherapie gespecialiseerd in onder andere kinder-manuele therapie, fasciatherapie, dry needling, long-, neuro-, orthopedische- en sportrevalidatie, kaakfysiotherapie en het behandelen van chronische pijnklachten. René Sloof, zelf een liefhebber van hardlopen, ziet veel mensen met klachten door een verkeerd looppatroon en overbelasting. Hij helpt ze met het afnemen van een loopanalyse en opstellen van het juiste schema. Sven van Deelen is met name gespecialiseerd in neurorevalidatie. Denk daarbij aan het weer bewegen na een herseninfarct of MS. ‘Door mijn ervaring op de revalidatieafdeling in een ziekenhuis, weet ik dat het belangrijk is om mensen te helpen met hun klachten om te leren gaan.’ Etienne en Sjaak houden zich veelal bezig met (kinder-)manuele therapie. Bij manuele therapie gaat het om een specifieke behandeling van de gewrichten en de wervelkolom. Zuigelingen en jonge kinderen die een beperking hebben in het functioneren/bewegen van hun nek kunnen ook door hen behandeld worden.

Naast de vestiging op het Vlinderveen, is er ook een tweede vestiging in M-Point Lifestyle Center. Hier kunnen cliënten gebruik maken van fysio-, sport- en revalidatie faciliteiten onder begeleiding van de fysiotherapeut om zo de juiste oefeningen te doen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant