Afbeelding
Foto: DELTA Netwerk/I Horn

Gigasnel en betaalbaar glasvezel binnen handbereik voor bedrijventerreinen in Spijkenisse

Algemeen 783 keer gelezen

Ondernemers van de bedrijventerreinen Halfweg I, Halfweg II, Halfweg III, Halfweg IV en Molenwatering in Spijkenisse kunnen zich vanaf nu aanmelden bij een van de deelnemende telecomaanbieders voor supersnel en betaalbaar glasvezelinternet. 

DELTA Netwerk inventariseert de komende maanden de behoefte aan zakelijk glasvezel op de bedrijventerreinen. Als er voor 25 maart 2023 voldoende abonnementen zijn afgesloten wordt er glasvezel aangelegd op de bedrijventerreinen. 

Passend aanbod voor iedereen
Thomas Vernee, Project Manager DELTA Netwerk: ‘Wij vinden het belangrijk dat gigasnel en stabiel internet voor iedereen bereikbaar wordt, dus hebben we voor iedere ondernemer van klein tot groot een passend aanbod. Laten we er gezamenlijk voor zorgen dat ook jullie binnenkort aangesloten kunnen worden op ons glasvezelnetwerk. Met elkaar, voor elkaar!’

Samenwerking
DELTA Netwerk is met meer dan 1 miljoen aansluitingen een van de snelst groeiende glasvezelbedrijven in Nederland. Lokale zichtbaarheid is erg belangrijk voor DELTA Netwerk. Zij werkt samen met diverse telecomaanbieders uit de regio. Samen zorgen zij ervoor dat de ondernemers van de bedrijventerreinen in Spijkenisse binnenkort beschikken over gigasnel betaalbaar internet via glasvezel.

Meer informatie
Wilt u weten of u in aanmerking komt voor glasvezelinternet via DELTA Netwerk? Doe dan de postcodecheck op www.deltanetwerk.nl/spijkenisseHier is ook meer informatie te vinden over glasvezel op de bedrijventerreinen in Spijkenisse.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant