Afbeelding
Foto: Wil van Balen
Koop Lokaal

Bosch Car Service Vermaat: ervaren, modern, vriendelijk en niet duur

Algemeen 725 keer gelezen

Hellevoetsluis - Bosch Car Service Vermaat is al 30 jaar een begrip in Hellevoetsluis en omstreken. U kunt hier terecht met ieder merk auto of motor. In de zeer moderne werkplaats wordt met geavanceerde apparatuur gewerkt, waardoor het zo gek niet kan zijn, of uw wagen of motor kan worden gerepareerd. “Onze vakkundige monteurs zijn wel wat gewend”, stelt André Neve als we hem kort tussen alle klussen door spreken. Want André is best druk. “We hebben namelijk ook nog een bergingsbedrijf en dan ben je gewoon 24/7 in touw. Vergeleken bij een bergingsbedrijf is een druk autobedrijf relaxed,”voegt hij er lachend aan toe. Maar, samen met mijn zoon Ceremco en dochter Cassandra lukt het allemaal best.

Bosch Car Service
Vermaat is één van de ruim 400 Bosch Car Service autobedrijven in Nederland. Alle Bosch Car Service autobedrijven zijn aangesloten bij BOVAG. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat deze autobedrijven betrouwbaar zijn en kwaliteit bieden op deskundige wijze. Door het lidmaatschap van BOVAG, geniet u ook van de voordelen: BOVAG Garantie, BOVAG-reparatiegarantie, passend vervangend vervoer, onderhoud volgens de fabrieksspecificaties, onafhankelijke geschillencommissie. Dus als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u op het juiste adres bij Bosch Car Service Vermaat. André zegt hierover: “Wij bieden advies, reparatie en onderhoud. Bosch is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in Nederland. Wij doen onderhoud en herstelwerkzaamheden aan auto’s van alle merken. En, wat ook belangrijk is: als wij het onderhoud van uw auto doen, behoudt u gewoon de fabrieksgarantie.”

Prijzen
Het liefst weet u natuurlijk al hoeveel een reparatie of onderhoudsbeurt gaat kosten vóórdat we iets hebben gedaan. Dat zouden wij ook het liefste willen! Maar het blijft lastig om een bedrag te noemen als we de storingen nog niet het autogeheugen hebben uitgelezen. Daarom gaan we eerst hier mee aan de slag. We lezen de auto uit, zodat we precies weten welke foutmeldingen er zijn. Aan de hand daarvan weten we welke onderdelen eventueel vervangen moeten worden en hoe lang onze monteurs bezig zullen zijn met uw auto. De kosten hiervan bepalen de prijs voor uw reparatie of servicebeurt. Zo biedt Bosch Car Service Vermaat een transparant prijsbeleid. Op deze manier zijn we eerlijk tegen over elkaar en komt u nooit voor verrassingen te staan. Dat is een fijn gevoel, ook voor ons!

Mijn Bosch
Met een Mijn Bosch Car Service account heeft u ontzettend veel voordelen. Met dit account regelt u alles voor uw auto, waar en wanneer u maar wilt. Onder andere zelf online afspraken inplannen, uw ritregistratie bijhouden, foutcodes in uw auto uitlezen en nog veel meer. Kortom, met Mijn Bosch Car Service heeft u alles rondom uw auto helemaal zelf in de hand! Wacht niet langer en maak een account aan.

Leasen
De meeste leasemaatschappijen laten u zelf kiezen waar u het onderhoud aan uw leaseauto laat uitvoeren. Steeds meer leaserijders kiezen voor de onafhankelijke specialist. Die biedt immers alle dienstverlening onder één dak. Ook bij Bosch Car Service Vermaat bent u hiervoor van harte welkom. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Berging, pechhulp, autotransport
Het bedrijf is ook aangesloten bij de Stichting Incident Management. Deze Stichting is verantwoordelijk voor de berging van personenvoertuigen op de belangrijke doorgaande wegen in Nederland. Voor dat doel werkt de Stichting IMN samen met 60 gekwalificeerde bergingsbedrijven. Deze bedrijven zijn geselecteerd op basis van een openbare aanbestedingsprocedure die op 21 november 2018 is afgerond. In de aanbestedingsstukken is te lezen dat Vermaat aan strenge kwaliteitseisen en contractvoorwaarden moet voldoen. Takel en Berging Vermaat staat 24/7 klaar voor situaties waarin een berging is vereist. En natuurlijk is er pechhulp service én kunnen er autotransporten door heel Europa verzorgd worden.

André is tijdelijk extra druk want waar normaal gesproken dochter Cassandra het grootste gedeelte van het werk voor het bergingsbedrijf uitvoert, komt dat nu op zijn schouders neer. Want Cassandra is enige tijd thuis in verband met een blijde gebeurtenis. “Voor je het weet geef je opeens leiding aan een grote groep mensen. Soms zo maar even 23 man aansturen is pittig. Maar het is slechts tijdelijk en ik pak dus nog maar even door”.

Sociaal gezicht
Naast de drukke werkzaamheden toont garage Vermaat ook graag een sociaal gezicht. Zo heeft men onlangs nog een gulle gift gedaan aan Stichting De Witte Lelie. Deze Stichting zorgt er voor dat mensen die net buiten de grens van de voedselbank vallen toch af en toe een goed gevulde boodschappentas kunnen krijgen, Garage Vermaat werkt hier graag aan mee.

Vacatures
Op dit moment zijn er enkele vacatures binnen het bedrijf. André is op zoek naar fulltime en oproepkrachten voor de afdeling Berging. Hiervoor moet je in het bezit zijn van een C-Rijbewijs. Ook is er plaats voor een fulltime-kracht Monteur/Pechhulp diensten. Hiervoor moet je in het bezit zijn van een 1e of 2e monteursdiploma. Als je belangstelling hebt voor één van deze functies, stuur dan een email naar vermaat@uwnet.nl ter attentie van Cassandra Neve.

Ontruiming, opslag en aanhangerverhuur
André verzorgt waar nodig ook de ontruiming van bedrijf of huis. Inboedel kan tevens worden opgeslagen. En, wanneer u zelf aan de slag wilt is er de mogelijkheid tot het huren van een aanhanger.

Samengevat
Bosch Car Service Vermaat regelt alles voor uw auto en motor, waar en wanneer u maar wilt. Maak kennis met onze diverse diensten, ons ervaren en vriendelijke personeel, of kom eens langs in Hellevoetsluis! Wij staan van maandag tot en met zaterdag graag voor u klaar, zowel telefonisch, per e-mail of in de garage zelf. Als Bosch Car Service garage zijn wij in staat u snel en voordelig weer op de weg te helpen.

Bosch Car Service Vermaat
Stephensonweg 6
3225 LW Hellevoetsluis
Telefoon 0181-322470
E-mail info@automotorenvermaat.nl

Openingstijden
Maa: 08:00 – 18:00
Din: 08:00 – 18:00
Woe: 08:00 – 18:00
Don: 08:00 – 18:00
Vrij: 08:00 – 18:00
Zat: 10:00 – 14:00
Zon: Gesloten

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant