Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl
Uw lokale ondernemer

Chinees restaurant Pak Boli

Actueel 1.214 keer gelezen

All-in wok- , grillconcept & sushi

Spijkenisse - Pak Boli is het oudste Chinese restaurant in Spijkenisse. Wat als klein restaurant begonnen is, is in de loop van 40 jaar uitgegroeid tot een begrip in Spijkenisse en omgeving.

Het is een echte familiezaak. De heer Li Sr. is nog altijd in de keuken te vinden en houdt toezicht op de ambachtelijke bereidingswijze van de gerechten. Inmiddels is de derde generatie al regelmatig in de zaak aanwezig om de kunst af te kijken.

All-in wok- , grillconcept & sushi
Na de brand op winkelcentrum Groenewoud in 2005, is Pak Boli verhuisd naar de huidige locatie. Vanaf dat moment is er geen kaart meer in het restaurant, maar eet u volgens een wok- en grillconcept. Pak Boli was het eerste restaurant in Spijkenisse en omgeving dat volgens dit concept ging werken. Bij het wokbuffet kunt u zelf uw maaltijd samenstellen. U maakt een keuze uit de ingrediënten, zoals diverse soorten vlees, gevogelte, vis of tahoe en laat die vervolgens samen met de groenten door de koks wokken. De vele soorten groenten maken het voor vegetariërs ook goed mogelijk een echte Chinese maaltijd te gebruiken. Bij het wokken kunt u een keuze maken uit een tiental woksauzen. Ook kunt u ervoor kiezen uw maaltijd te laten bereiden op de bakplaat (Tepan Yaki) of de barbecue-grill. En ook ontbreken de lekkere sushi's niet. "Voor dit all-in concept betaalt u een vaste prijs en er is geen tijdsduur verbonden aan uw maaltijd", geeft Kenny Li aan. "U kunt er dus zo lang over doen als u zelf wilt." Frisdrank en verse jus d'orange zijn bij de prijs inbegrepen, voor alcoholische dranken betaalt u een klein bedrag.

Afhalen
Uiteraard kunt u ook uw Chinese maaltijd afhalen. Er zijn diverse combinatiemenu's en natuurlijk ontbreken de bekende gerechten niet op de afhaallijst. Alles wordt vers bereid. "'s Middags worden de groenten gesneden en starten de voorbereidingen, zoals het maken van het loempiadeeg en de babi pangang. Juist omdat alles ambachtelijk wordt bereid, gaat er een hoop tijd in zitten maar zo brengen wij wel de originele Chinese keuken op uw bord." Voor slechts € 2,30 extra wordt uw bestelling bij u thuis bezorgd.

Sushi Delivery
Een aantal maanden geleden is Pak Boli gestart met sushi. "Dit, omdat er veel vraag was van onze klanten. We hebben op dit moment vier verschillende boxen en zijn al aan het nadenken over verdere uitbreiding van het aanbod." Ook bij de sushi geldt dat alles vers bereid wordt. "We werken met de vis van Schmidt, die iedere dag vers geleverd wordt."  Hoewel kwaliteit van de producten voorop staat, is de prijs van een sushi box schappelijk te noemen.  En bestelt u online via sushipakboli.nl dan wordt uw bestelling gratis thuis bezorgd.

Pak Boli
Groenewoud 2
3203 AM Spijkenisse
0181-620633
www.pakboli.nl

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant