Afbeelding
Foto: stock

Politie zoekt getuigen van zeer gewelddadige overval op de Klaproosstraat

Actueel 1.928 keer gelezen

Spijkenisse - De politie onderzoekt een zeer gewelddadige overval op een ouder echtpaar in Spijkenisse. Gisteravond overvielen twee mannen het echtpaar van 75 en 80 jaar in hun woning aan de Klaproosstraat. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar informatie en getuigen.

Rond 21.10 uur werd het echtpaar in hun woning overvallen. Het duo drong de woning binnen en bedreigde de man en zijn vrouw met veel geweld. Zij raakte daarbij lichtgewond. De woning werd vervolgens door de twee daders doorzocht. Zij namen enkele telefoons en sieraden mee. Hierna verlieten beiden de woning en lieten daarbij het echtpaar ontredderd achter. Politieagenten die ter plaatse kwamen, startten direct met het opsporingsonderzoek. Specialisten van de forensische opsporing stelden sporen veilig. In de omgeving werd met meerdere voertuigen uitgekeken naar twee daders. Helaas konden zij op dat moment niet meer achterhaald worden.

Signalement verdachten
Van de twee verdachten is het volgende signalement bekend. Twee mannen, vermoedelijk Noord- Afrikaanse afkomst. Beiden waren in het zwart gekleed. De ene man was circa 1.75 mtr lang, de ander was iets langer. Niet bekend is hoe beide verdachten weg zijn gegaan.

Heeft u informatie?
Heeft u informatie over de overval? Heeft u wellicht voorafgaande aan de overval iets vreemds gezien dat  in verband kan worden gebracht met de zaak? Bel dan direct  met de politie via 0900-8844.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant