Afbeelding
Foto: pixabay.com

Man aangehouden na hinderen brandweer

Actueel 340 keer gelezen


Spijkenisse/Heenvliet - In de nacht van zaterdag 10 augustus vond er een uitslaande brand plaats in een woning aan het Ruijsdaelpad te Spijkenisse plaats. 

De politie kwam als eerste ter plaatse; inmiddels sloegen de vlammen uit het dak van de woning. Voor de deur stond een agressieve man die de politie bij hun werkzaamheden hinderde. Ook nadat de brandweer ter plaatse kwam gedroeg de man zich agressief en hinderde de brandweer bij het blussen van de woning. Ook uitte deze diverse beledigingen naar de politie en brandweer.

Op een bepaald moment schreeuwde de man zelfs dat er nog een kind aanwezig was in brandende woning waardoor de hulpverleners onmiddellijk reageerden en omschakelden van blussen naar het redden van het kind. De man liep weg en werd door de politie uiteindelijk tegengehouden om te achterhalen waar het kind zich precies in de woning zou bevinden. Daarop riep de man dat hij maar zat te dollen. Omdat zowel de politie als de brandweer druk in de weer waren met blussen en het ontruimen van omliggende woningen, kon de man niet direct aangehouden worden voor het belemmeren van hulpverleners. Dat lukte gisteren alsnog. De 24-jarige man uit Heenvliet is aangehouden en zal zich binnenkort moeten verantwoorden voor de rechter.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant