Afbeelding

P. Troost & Zonen neemt Kia dealer over

Algemeen 1.325 keer gelezen

ADVERTENTIE Spijkenisse - Sinds 2 januari jl. is autobedrijf P. Troost & Zonen , dat al meerdere vestigingen heeft op Voorne-Putten , ook eigenaar van het Kia dealerschap in Spijkenisse.

Voormalig eigenaar Jan van der Sluis en zijn vrouw blijven enkele dagen in de week werkzaam binnen het bedrijf en ook het voltallige personeel zal blijven om de service en kwaliteit te waarborgen. Autobedrijf P. Troost & Zonen is met deze overname Kia dealer voor heel Voorne-Putten, Rozenburg, Goeree Overflakkee en omstreken. Autobedrijf P.Troost & Zonen werd bijna 40 jaar geleden opgericht door Piet Troost. Inmiddels zijn, zoals de bedrijfsnaam al laat raden, zijn beide zonen Peter en Johan ook al weer vele jaren actief binnen het bedrijf.  P.Troost & Zonen is begonnen als Daihatsu dealer en sinds 2010 ook Kia dealer. Door de jaren lange ervaring in de autobranche weet de familie Troost perfect in te spelen op de wensen van de klanten. Uw mobiliteit is bij hen dus in veilige handen. Op dit moment zijn er vijf vestigingen waarvan twee in Spijkenisse, twee in Hellevoetsluis en één in Schiedam.

Gemoedelijk en vertrouwd
Het nieuw overgenomen Kia dealer bedrijf aan de Faradayweg 10, zal komende weken nog mooier en moderner worden gemaakt om het u als klant nog beter naar de zin te maken. Peter Troost zal de dagelijkse leiding over de nieuwe vestiging op zich nemen. De gemoedelijke sfeer die hier altijd aanwezig was wil hij zeer zeker behouden en eigenlijk proberen nog te verbeteren. Alle huidige vaste klanten van het bedrijf worden bij deze uitgenodigd om eens vrijblijvend binnen te lopen en te ervaren dat er niks veranderd is aan de Faradayweg.  Alle nieuwe modellen zijn in de showroom aanwezig  in diverse kleuren en uitvoeringen.Tevens zijn er altijd aktie modellen leuke accesoires en speciale aangeklede Kia modellen in de showroom te bewonderen De vertrouwde gezichten in de showroom van marianne Verdam en Eric van Kleef heten u nog steeds van harte welkom om naar de nieuwe modellen en ook diverse occasions te komen kijken. Voor financiering, leasing en advies kunt u altijd bij hen terecht en een proefrit in het door u gewenste model is altijd mogelijk. Dit alles zoals gebruikelijk onder het genot van een kopje koffie.

Moderne werkplaats
De werkplaats, waar alle moderne apperatuur aanwezig is voor  het totale onderhoud aan uw Kia, heeft nog steeds dezelfde vertrouwde monteurs Arno, Henry, Rick en Austin voor u klaar staan. Zij doen de apk, airco check, grote en kleine beurt, schades en alle voorkomende  reparaties en onderhoud nog steeds met evenveel plezier en inzet voor u. Zij werken met landelijk vast gestelde onderhoudsprijzen en u krijgt altijd een onderhoudsrapport en een klantenkaart. Tevens krijgt u gratis van hen na elke beurt een jaar lang geldige Kia Internationale Wegenwachthulp (KIW) kaart, die indien u pech heeft, ervoor zorgt dat er altijd gratis hulp geboden wordt in heel Europa.

Vragen en advies
Voor al uw afspraken, vragen en advies voor uw auto kunt u nog steeds bij Martijn van der Struijk terecht. Hij is aan de receptie de spin in het web die alles tussen klant en werkplaats, maar ook eventueel met verzekering of lease voor u regelt. Voor het magazijn en de garantie afwikkeling is Tamara Verhelst al jaren de persoon die alles regelt. Ook als u accessoires wilt of speciale wensen voor aan uw auto heeft, kunt u haar hierover advies vragen. De familie Troost gaat op de nieuwe vestiging in Spijkenisse, waar alles eigenlijk hetzelfde blijft qua personeel, service, sales en aftersales, in eerste instantie niets veranderen. Het voltallige personeel, zoals eerder gezegd, zal alle klanten met volledige inzet blijven helpen. Waar nodig zullen er verbeteringen doorgevoerd worden om de klanten nog beter en sneller te kunnen helpen en het service niveau op een nog hoger peil te brengen.

Grote voorraad occasions
Omdat autobedrijf P. Troost & Zonen diverse vestigingen heeft en hierdoor een grote voorraad occasions in voorraad heeft en dus altijd een ruime keus uit meer dan 300 auto’s heeft, is het natuurlijk altijd mogelijk om een door u gewenste gebruikte auto van het merk naar uw keuze te leveren. Of het nu gaat om een kleine zuinige auto, een automaat, een stationwagen of een 4x4, autobedijf P. Troost & Zonen heeft ze allemaal voor u in huis. Deze auto’s zijn allemaal in top conditie en worden geleverd met Bovag garantie, NAP en een afleveringsbeurt. Zij kunnen u op elke vestiging adviseren en helpen om een voor u perfect passende auto te vinden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant