Wethouder Postma overhandigt Cheque aan gezelligheidskoor Happy Days voor tienjarig jubileum.
Wethouder Postma overhandigt Cheque aan gezelligheidskoor Happy Days voor tienjarig jubileum. Foto: Foto-Ok.nl

Wethouder Postma feliciteert gezelligheidskoor Happy Days

Algemeen 888 keer gelezen

Spijkenisse - Wethouder Jeroen Postma feliciteerde op vrijdag 22 december gezelligheidskoor Happy Days met hun tienjarig jubileum.

De wethouder deed dit tijdens eens speciaal kerstoptreden in de Es, waar bewoners, personeel en vrijwilligers een gevarieerd programma kreeg voorgeschoteld.

Het koor vierde haar 2e lustrum al eerder dit jaar tijdens de Wereld Havendagen, maar toen was wethouder Postma verhinderd. Daarom is er voor gekozen om het koor te feliciteren tijdens dit bijzondere optreden voor de bewoners van de Es. Daarnaast overhandigde de wethouder nog een cheque namens de gemeente van € 275,- uit aan de voorzitter van het koor en sprak uit, dat het college heel veel waarde hecht aan kunst en cultuur.

Happy Days is een gezelligheidskoor wat een breed repertoire biedt, met name met nummers uit de jaren 60, 70 en 80. Het koor bestaat uit ongeveer 40 leden en is een van de grotere koren van Nissewaard. Volgens voorzitter Jenny de Beeld ‘staat gezelligheid en meedoen voorop bij Happy Days.’

In de Es werd volop meegezongen met de bekende kerstliederen en kregen de mensen ondertussen wat lekkers geserveerd. Veel bewoners zijn dan ook komen luisteren en genoten van de kerstsfeer die het koor wist te scheppen in de brasserie van het woonzorgcentrum.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant