Afbeelding

Nieuwe repetitieruimte Randstedelijk Mannenkoor

Algemeen 736 keer gelezen

Spijkenisse - Op donderdagavond 28 september a.s. zullen de mannen van Het Randstedelijk Mannenkoor hun repetitieruimte in de dorpskerk van Spijkenisse verruilen voor het gerenoveerde kerkgebouw ‘De Verbinding’ (voorheen ‘De Kern”) aan de Eikenlaan 2, ook in Spijkenisse. 

Het enige mannenkoor op Voorne-Putten telt nu 70 zangers die elke donderdagavond met veel plezier zingen onder leiding van de bekende dirigent Arjan Breukhoven. Het repertoire van het koor is zeer divers, van Bach tot Elvis. Het koor is weer volop aan het oefenen voor concerten komend seizoen. Zo zingt het koor op 7 oktober in de Lutherse Kerk in Den Haag en staat op donderdagavond 21 december het traditionele kerstconcert in Brielle op het programma. Bij het laatste concert zal onder meer Donij van Doorn, een van de sopranen uit het beroemde orkest van André Rieu, als solist optreden. 

Het koor wil graag het ledental weer zien toenemen. Daarom een oproep aan de mannen uit de regio die zingen leuk vinden. Stap op donderdagavond om half 8 eens het gebouw van ‘De Verbinding’ binnen om sfeer te proeven bij een repetitieavond. Koffie staat klaar en voor een muziekmap wordt gezorgd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant