De toekomstige bewoners en genodigden hieven het glas op het laatste stukje van Park Waterrijk. (foto: Foto-OK.nl)
De toekomstige bewoners en genodigden hieven het glas op het laatste stukje van Park Waterrijk. (foto: Foto-OK.nl) Foto: Foto-OK.nl

De laatste loodjes in Park Waterrijk in Hekelingen

Algemeen 603 keer gelezen

Hekelingen - Op een zonnige en warme herfstdag sloegen twee wethouders, Igor Bal en Martijn Hamerslag, de eerste paal voor de laatste nieuwbouwwoningen in Park Waterrijk. 

Eigenlijk was het de derde van de 95 palen. De wethouders gaven werkelijk geen enkele klap. Zij lieten de inmiddels in de regio heel bekende gele heistelling en haar vaste machinist het vuile werk opknappen. Daarmee wordt wel het laatste stukje van het Park Waterrijk voltooid.

Klaar
De handeling was aan de Johannes Jongejanlaan in Hekelingen. Er komen in totaal 8 twee-onder-een-kappers in een andere architectuur dan in de rest van de wijk. Daarmee zijn ook alle woningen in het Park Waterrijk verkocht.

Project
Zoals gebruikelijk hadden de projectontwikkelaar en de bouwer ook een mooi cadeau in petto. Niets voor de wethouders, maar alles voor de stichting ZOA (Zuid Oost Azië). Deze stichting is opgericht door Groningse studenten. Zij sponsoren met deze gift een project in Liberia. Dat ligt in Afrika; omdat de stichting in haar 45-jarig bestaan nu ook projecten overal in de 3e Wereld steunt. De woordvoerder: ‘Met dit geld kopen we lokaal voedsel, dat wordt bereid en dan aan 2.000 leerlingen op 7 verschillende scholen tussen de middag geserveerd.’

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant