Afbeelding
Foto: JUST2016

Mischa en Stein debuteren tijdens Gluren bij de Buren

Algemeen 517 keer gelezen

Zuidland - Zondag 5 september is het zover. Dan debuteert het singer-songwriter duo Mischa en Stein tijdens het festival Gluren bij de Buren. Ze treden die dag drie keer op bij Boerderijwinkel Zevenbergen aan de Koekendorpseweg in Zuidland.

Tijdens Gluren bij de Buren krijgen beginnende muzikanten de kans om binnen korte tijd vaak op te treden voor een variërend publiek. Zo staan Mischa Stolk en Stein Zevenbergen die zondag drie keer op het podium in de tuin bij Boerderijwinkel Zevenbergen. Spannend, want het is de eerste keer dat de twee samen op het podium staan.

Covers en eigen werk
Mischa en Stein leren elkaar via hun moeders kennen. De twee blijken niet alleen van dezelfde muziek te houden, ze krijgen ook gitaarles van dezelfde gitaarleraar: de Brielse bandleider Bas van Holt. En ze delen nog een verlangen: ze willen optreden. Samen spelen ligt dan ook voor de hand. Eerst leren ze covers van nummers van onder meer Fleetwood Mac en songwriters Marcus King en Bonnie Raitt. Niet veel later beginnen ze met het schrijven van hun eigen nummers. In het Nederlands en in het Engels. Hun geluid is opmerkelijk. Het zoetgevooisde stemgeluid van Mischa steekt af tegen het ruige gitaarspel van Stein. Ondertussen hebben ze een oeuvre verzameld dat voldoende moet zijn om dik een half uur te kunnen vullen. Ze treden zondag 5 september drie keer op het grasveld onder de bomen bij Boerderijwinkel Zevenbergen in Zuidland. Om 12.45 uur, 14.15 uur en 15.45 uur. Benieuwd? Kom kijken. De toegang tot de optredens tijdens Gluren bij de Buren is gratis. Bij Boerderijwinkel Zevenbergen is er ruimte voor zo’n 30 mensen en vol=vol.

Vijftien tuinen
Het evenement Gluren bij de Buren wordt zondag 5 september in verschillende gemeenten in Nederland georganiseerd. Ook in Nissewaard. Niet alleen in Spijkenisse maar ook in Heenvliet en Zuidland. In totaal treden in 15 tuinen evenzoveel acts op, variërend van zangers en zangeressen, tot bands, dj’s en toneelgezelschappen.

Waar: Boerderijwinkel Zevenbergen, Koekendorpseweg 1, 3214 LE Zuidland

Wanneer: Zondag 5 september, 12.45, 14.15, 15.45 uur

Entreeprijs: gratis

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant