Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl
Uw lokale ondernemer

’t Ganzengors en Delvino

Actueel 851 keer gelezen

Culinair genieten met heerlijke seizoensproducten

Spijkenisse - Het is herfst. Voor chef-kok Ronald Kleyburg van restaurant 't Ganzengors hét seizoen om culinair te genieten. Het wildseizoen is immers weer begonnen. Als een waar kunstenaar weet hij de gasten van het restaurant de heerlijkste gerechten voor te schotelen, natuurlijk vergezeld door een bijpassende wijn die uitgekozen is door register vinoloog Yvonne Kleyburg.

De keuken van 't Ganzengors kenmerkt zich door het gebruik van seizoensproducten. Hierdoor is het mogelijk om naast de à la carte gerechten ook iedere week een wisselend driegangen weekmenu aan te bieden voor slechts € 29,50.

Wilddiner & kerstdiner
Op 26 oktober vindt het traditionele wilddiner plaats, als aftrap van het wildseizoen.  Een prachtig wildmenu met specialiteiten met o.a. hertfilet, haas en wildzwijn. Op www.ganzengors.nl vindt u het hele menu. Ook met kerst kunt u bij 't Ganzengors genieten van een heerlijk viergangen menu. Het menu wordt gereserveerd op 24, 25 en 26 december en kost € 69,50 p.p.

Dungesneden kalfslende met sashimi tonijn, Coquille, Parel couscous en tonijnmayonaise Ravioli gevuld met kreeft met een vinaigrette van Yuzu, Dashi, tomaat en knoflook Hertfilet Wellington met rode kool, appel, bospaddenstoelen en een krul Biologische ganzenlever Bosbessen- yoghurt proeverij.

Kerst- diner-box
Heeft u geen zin om met de kerstdagen uit eten te gaan, maar evenmin zin om uren in de keuken te staan. Kies dan voor de kerst-diner-box die u bij Delvino kunt bestellen. De kerst-diner box is kant en klaar. Het enige wat u hoeft te doen is verwarmen daar waar nodig volgens bijgevoegde beschrijving. Vorig jaar heeft Ronald Kleyburg vele uren in de keuken gestaan, om te zorgen dat de meer dan 500! bestelde boxen dagvers afgeleverd werden. De prijs van de kerst diner box is € 37,50 p.p. en is inclusief de prachtige Glazen bowl om het voorgerecht in te serveren. Voor de komende feestdagen is het volgende menu samengesteld: Een glazen bowl met een salade van quinoa, rivierkreeft en gembermayonaise  Waterkerssoep met Italiaanse tomaten ravioli gevuld met gepofte paprika
Een rouleau van hert, wildzijn en haas met Cantharellen, rode kool en aardappel-rösti
Chocolade cilinder gevuld met een mousse van amarene kersen en gel van munt.

Bereidt u graag zelf uw maaltijd, bestel dan uw producten bij Delvino. Met het oog op de feestdagen is er in de winkel een traiteurlijst af te halen, waarop u kunt aangeven wat u nodig heeft. Die producten haalt u op de gewenste dag af in de winkel, waarna u zelf in de keuken aan de slag kunt. En uiteraard mag u best wat smokkelen en genieten van een door de chef-kok voorbereid gerecht. Zo geniet u uitgerust van de feestdagen.

Restaurant t Ganzengors
Oostkade 4
3201 AM Spijkenisse
0181-612578
www.ganzengors.nl

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant