Noa Kompanje scoorde voor Rockanje in het bekerduel tegen SV Simonshaven. (Foto: Wil van Balen).

Simonshaven pakt ook geen punten bij Rockanje

Actueel 400 keer gelezen

Rockanje – Ook het tweede duel in de strijd op de districtsbeker heeft geen punten opgeleverd voor Simonshaven. De ploeg van Peter Hoek ging in Rockanje met 4-0 (2-0) onderuit tegen de plaatselijke trots van Westvoorne.

Dat Simonshaven niet lekker startte was direct zichtbaar in het begin van het duel. Na nog geen zeven minuten stond de 2-0 voorsprong al op het scorebord en liet Simonshaven zich vooral afbluffen. Daarna stabiliseerde het spel zich wel, maar wist Simonshaven zowel voor als na rust, het doel van de gastheren niet te vinden.
Verschil

'Je loopt natuurlijk al heel snel achter de feiten aan. Als je na zeven minuten al op achterstand staat. We waren in die fase veel te slordig. Je merkt dan toch dat Rockanje een stukje verder is dan Simonshaven.

We hebben zeker wel de kansen gehad om de 2-1 te scoren. Die hebben we om zeep geholpen. Dan vallen aan de andere kant nog de derde en vierde treffer. Dan merk je toch ook het verschil tussen een ploeg die vorig jaar derde klasse heeft gespeeld. Wij doen echter onze stinkende best om het goed te gaan doen', laat Peter Hoek weten.

Fotografie: Wil van Balen