Afbeelding

Circle of Life - jubileumconcert Popkoor In Between

zondag 2 juni 2024 14:00

Popkoor In Between uit Spijkenisse maakt van haar 12,5-jarig jubileum een echt feestje! Tijdens deze zondag matinee brengen zij een mix van zowel vrolijke, krachtige als gevoelige popsongs ten gehore die in het teken staan van het thema ‘circle of life’. Daarnaast is zangeres Maaike Wijntje te gast als soliste en zal Ardjoena Soerjadi, naast de muzikale leiding aan dit koor, ook een mooi intermezzo op de piano verzorgen. 

Dit belooft een hele gezellige muzikale middag te worden die je niet mag missen! 

Ons jubileumconcert is op zondag 2 juni 2024 om 14.00 uur in het theater De Stoep.

Kaarten hiervoor zijn via het theater te bestellen en kosten € 17,50 p.p. (incl. 1 consumptie en garderobe)

https://theaterdestoep.nl/voorstelling/popkoor-in-between-2324

Link naar de kaartverkoop staat ook op onze website www.popkoorinbetween.nl

Wie zijn wij en wat is onze geschiedenis?

We zijn opgericht in oktober 2011 en bestonden eerst als een onderdeel van een ander koor. Vanaf augustus 2020 zijn wij een compleet zelfstandig koor. 

In coronatijd hebben we het moeilijk gehad, we konden niet gezamenlijk repeteren en zijn leden van het koor afgegaan. Maar inmiddels hebben we nu alweer 27 leden, meer leden zijn welkom! 

We zingen meerstemmig, we hebben 1e en 2e sopranen, alten, tenoren en bassen. Onder leiding van Ardjoena Soerjadi worden we begeleid en gestimuleerd om zo goed mogelijk onze partij te zingen. 

We zijn ook een vooruitstrevend koor, we willen uiteraard lekker zingen, want dat is ons echt ons ding, maar ook willen we laten zien dat zingen in een koor heel leuk en gezellig is. Het is ontspannend en inspannend, en je bent dan niet bezig met de alledaagse dingen en het geeft nieuwe energie. We werken fijn samen, we vertrouwen elkaar en hebben ook veel lol en gezelligheid. Het sociale aspect is zeer belangrijk en we zijn dan ook de gemeente zeer erkentelijk dat zij daarin ons ondersteunen,: we hebben zelfs een keer bij het sportgala een optreden mogen geven! Verder krijgen we ondersteuning door middel van uitnodigingen voor thema-avonden, gericht op het ondersteunen van verenigingen. 

We laten ons ook zien, we hebben onder andere opgetreden bij het Korenfestival in Brielle, het cultuurfestival Vestingcode in Hellevoetsluis en tijdens de Winterweek van het Centrum voor de Kunsten. We zingen ook (mee) met de aubade op Koningsdag, we staan midden in -In Between- de samenleving!

En dan 2 juni dit jaar ons eigen jubileumconcert! Hoe gaaf is dat! 

We hebben nu 27 leden en hopen dat we nog meer leden mogen verwelkomen! 

We organiseren ook workshops, waar niet-leden aan mee kunnen doen en kunnen ervaren hoe het is om in een koor te zingen. Deze sluiten we dan af met een optreden voor familie en vrienden in de theaterzaal van het Centrum voor de Kunsten, dat is ook onze repetitieruimte waar we op maandagavond repeteren.

We staan onder leiding van Ardjoena Soerjadi, hij is onze koorleider en een getalenteerd musicus. Naast koorleider is hij pianist en dirigent en heeft een indrukwekkende biografie (zie hieronder) en we zijn zeer dankbaar dat hij ons koor begeleidt!

Ook gaan we jaarlijks met elkaar op stap, hebben we een leuk uitje met elkaar en ontzettend veel plezier! We zijn wezen varen en hebben daarna gezellig gegeten en een keer hebben we een pubquiz -maar dan in een tuin- gehad met afsluitend een pizzabus die voorreed.

We willen ons laten zien, ons op de kaart zetten zodat mensen kunnen zien en horen dat zingen bij ons koor echt heel leuk is. We hebben een website, www.popkoorinbetween.nl , zijn op facebook en Instagram te vinden en actief met zingen bezig! 

Al onze activiteiten bekostigen we grotendeels zelf, onze leden betalen contributie en daarmee betalen we onze kosten en organiseren we onze activiteiten. Draag je ons popkoor een warm hart toe en wil je ons (financieel) ondersteunen? Wil je ons sponsoren of een donatie doen? Kijk op de website, www.popkoorinbetween.nl/donateurs hier staan QR codes of linkjes om een donatie te doen. We zijn blij en dankbaar voor elke bijdrage!

We zien je graag op ons jubileumconcert, kaartverkoop is gestart! Wacht niet te lang, er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar!