Afbeelding
Foto: PR

Boerenmarkt

donderdag 9 mei 2024 11:00

Voor het derde jaar al weer wordt in Simonshaven de boerenmarkt georganiseerd. Rondom de Hoeksteen zijn vele marktkraampjes met producten uit de regio. De organisatie heeft ook dit jaar weer geprobeerd een grote diversiteit aan producten en diensten te kunnen presenteren. Zo is er o.a. een pottenbakker, de bierbrouwer, groente/fruit, zuivel, bloemen en planten, de molenverenging, brocante, meubels restaureren, kunst en nog veel meer. In de Hoeksteen is een kleine bazaar van werkstukken van de handige dames en een fototentoonstelling. Ook wordt de inwendige mens zeker niet vergeten. Bij goed weer is er op het weiland naast de markt een stoet van oude tractoren te bewonderen. 

Voor de kinderen is er een strippenkaart. Hiermee kunnen zij grabbelen, is er een ballonnenman, krijgen ze chips, pakje drinken en een pannenkoek. Ook kunnen ze de koe melken, lammetjes knuffelen en de kuikentjes bekijken. Kortom hele leuke activiteiten! 

Deze dag wordt muzikaal omlijst door de Ierse en Schotse klanken van zanger Old man Fergus. 

Het witte kerkje is die dag geopend voor het publiek. Vrijwilligers vertellen iets over het kerkje en u kunt ook een kaarsje branden. 

Houdt u er rekening mee dat de ondergrond van markt achter de Hoeksteen niet toegankelijk is voor rolstoelen en scootmobielen. De markt opent om 11.00 uur en duurt tot 16.00 uur. 

Bezoekers graag weer parkeren op de parkeerplaats bij de voetbalvelden van Simonshaven.