Fluisterboot de Bernisse
Fluisterboot de Bernisse SFVP Zuidland

Rondvaart fluisterboot Bernisse

donderdag 16 mei 13:30 - 16:00

De fluisterboot Bernisse is een dichte, elektrisch aangedreven milieuvriendelijke rondvaartboot. De bezoeker vaart als het ware door de landschapsgeschiedenis van de Bernisse. De huidige rivier de Bernisse, is in 1979 verder open gegraven en aangelegd als natuur-/recreatiegebied. De Bernisse stroomt langs eeuwenoude plaatsen zoals Simonshaven, Zuidland, Abbenbroek, Geervliet en Heenvliet. De fluisterboot Bernisse kan door de geringe diepgang door smalle kreken en sloten varen waar grotere rondvaartboten niet kunnen komen. De fluisterboot Bernisse is ook te huren voor een vereniging, familie of bedrijfsuitje. Bezoek de website rondvaart.info en boek een rondvaart met de fluisterboot Bernisse.

Locatie