Geestelijk verzorger in de mantelzorgsalon

maandag 13 mei 2024 10:00

Op maandagmorgen 13 mei is Lutfiye Ozturk van het Centrum voor Levensvragen  gastspreker in de mantelzorgsalon. Lutfiye is Geestelijk Verzorger. 

Zij zal deze ochtend meer vertellen over zingeving en geestelijke verzorging.

Geestelijke verzorging thuis is er voor iedereen die behoefte heeft aan ondersteuning bij vragen over het leven. Of je nu wel of niet gelooft.

Van jong tot oud, iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met ingrijpende veranderingen. Van een relatie die stukloopt, verlies van werk of gezondheid, de geboorte van een kind, of afscheid van een naaste. Deze veranderingen brengen levensvragen met zich mee. Zulke vragen zijn normaal en horen bij het leven. En ze zijn niet altijd eenvoudig te beantwoorden.

Het kan dan prettig en zinvol zijn om te praten met iemand die hier speciaal voor is opgeleid. Een vertrouwelijk gesprek met een geestelijk verzorger kan opluchten, ondersteuning geven bij het nemen van belangrijke beslissingen of nieuw perspectief bieden om weer verder te kunnen.

Geïnteresseerd? Kom dan deze ochtend naar deze inspirerende bijeenkomst.

De bijeenkomst duurt van 10.00 uur – 12.00 uur en vindt plaats in de Ontmoetingsruimte Trefpunt, kantoor SWO, Goudenregenplein 3, te Spijkenisse. De zaal is open om 9.30 uur. 

Voor verdere informatie kunt u terecht bij het Steunpunt Mantelzorg Spijkenisse, onderdeel van SWO, via telefoon (0181) 695 255 of mailen naar Ria Vliegenthart: r.vliegenthart@swospijkenisse.nl of Yvonne Tjung: y.tjung@swospijkenisse.nl.