Mantelzorgers naar Slim Langer Thuis-woning

dinsdag 9 april 2024 10:00

Op dinsdagmorgen 9 april 2024 organiseert Steunpunt Mantelzorg van de SWO een bezoek aan de Slim Langer Thuis-woning in Oud-Beijerland voor mantelzorgers.

Genieten van het leven. Zo lang mogelijk. Dat zien de meeste mensen voor zich. Maar hoe moet dat als het allemaal niet meer zo makkelijk gaat? De Slim Langer Thuis-woning is er om daar over na te denken. In de woning is een selectie van handige hulpmiddelen en technische snufjes te zien, die u helpen veilig en comfortabel te wonen. Zo houdt u zo lang mogelijk het heft in eigen handen en blijft u zelfstandig functioneren. 

De Slim Langer Thuis-woning is een woning met zo’n 50 verschillende handige hulpmiddelen en technische snufjes. We krijgen dan in 2 groepen een rondleiding door de woning met uitleg over het gemak en comfort van de verschillende soorten producten. De eerste groep start om 10:00 uur en de 2de groep om 12:00 uur. Tussendoor zullen we gezamenlijk genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers bij Boezem & Co. Iedereen reist op eigen gelegenheid. Verdere informatie volgt na aanmelding.

Geïnteresseerd om te komen ervaren wat de hulpmiddelen kunnen betekenen, geef u dan snel op. Aanmelden is noodzakelijk. Deelname is gratis maar er zijn een beperkt aantal plaatsen!

U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 1 april 2024. bij Steunpunt Mantelzorg Spijkenisse, onderdeel van SWO, via telefoon (0181) 695 255 of via email: y.tjung@swospijkenisse.nl of r.vliegenthart@swospijkenisse.nl

Let op maandag 1 april is SWO kantoor gesloten ivm 2de paasdag.