Afbeelding
Peter van Deursen

Teken/schildercursus ‘Potlood&Co’

woensdag 3 april 2024 9:30 tot 12:00

Op 3 april start in de loods van de fluisterboot aan de Oude Veerdam te Zuidland een teken/schildercursus voor beginners en gevorderden. De locatie ligt midden in het recreatiegebied De Bernisse tussen de bomen, water, wolkenluchten en vogels en nabij het centrum van Zuidland. Bij mooi weer kunnen we in de open lucht aan de slag.

Tijdens de cursus kiest ieder zijn onderwerp en materiaal. Tevens werkt men op eigen niveau en tempo. Ieder krijgt aanwijzingen, suggesties, tips en instructie waar nodig. Ook is de aanwezigheid van andere cursisten van essentieel belang. Je merkt dat je niet de enige bent die tobt en toevallig het moeilijkste onderwerp hebt uitgekozen.

De cursus wordt gegeven op woensdagochtend van 9.30 – 12.00 uur en bevat 12 lessen. Deze worden gegeven door Peter van Deursen. De eerste les is een gratis proefles. Op de website www.potloodenco.nl vindt u meer informatie en via deze site kunt u zich opgeven voor de proefles.