Janssen Huidtherapie geeft informatie bij inloophuis Entrada

vrijdag 19 april 2024 13:00

Huid-en Oedeemtherapeuten Mariska Janssen en Larissa van Winden van Janssen Huidtherapie zijn op 19 april te gast bij Inloophuis Entrada.

Volgens Integraal Kankercentrum Nederland waren er in 2023 128.000 nieuwe diagnoses van kanker. Dat betekent dat er op dit moment zo’n 900.000 mensen in Nederland met Kanker leven. Tegenwoordig kan de medische wetenschap veel doen om kanker te bestrijden of te vertragen. Deze behandelmethoden hebben helaas ook een groot effect op onze huid. Deze huidklachten kunnen iemand enorm beperken in het dagelijks leven, terwijl je juist dan zo graag “normaal” door wilt kunnen gaan. Mariska Janssen en haar team begeleid al meer dan 20 jaar mensen die kampen met de gevolgen van kanker. Zij proberen met een persoonlijke aanpak en vooral heel praktische tips iemand zo goed mogelijk te ondersteunen. Voor alle aanwezigen is er een leuke goodie bag om mee naar huis te nemen. 

Datum: 19 april Tijd: 13.00-15.00 uur

Locatie: Entrada Spijkenisse, Wijkcentrum de Hoek, Zwanenhoek 86A

Aanmelden: Penningmeester: Ina Westdijk, Tel: 06-12224206 Email: inawestdijk.adm@gmail.com