FNV Senioren komt naar je toe

donderdag 18 april 2024 14:00

FNV Senioren Voorne-Putten nodigt je daarom van harte uit voor eenInformatieve bijeenkomst.

Deze keer hebben we weer een zeer bijzonder onderwerp.

Stichting Ambulance Wens komt vertellen wat deze organisatie kan doen als laatste wens van een ernstig zieke.

Nog één keer de klok thuis horen tikken, de zee zien, of een concert bijwonen. Stichting Ambulance Wens vervult de laatste wens van niet meer mobiele terminale patiënten die niet lang meer te leven hebben. Het gaat soms om hele kleine dingen die voor een terminaal zieke patiënt heel belangrijk, maar eigenlijk niet meer mogelijk zijn. Omdat hij of zij niet meer mobiel is en niet op een gewone manier vervoerd kan worden.

Stichting Ambulance Wens vervuld wensen met speciaal voor dit doel ontworpen ambulances voorzien van onder andere een extra comfortabele brancard en ramen rondom. Ook gaat bij elke wens kundig medisch geschoold personeel mee. Per dag vervult de Stichting 5 à 7 wensen en inmiddels zijn er sinds de oprichting in 2007 meer dan 20.775 wensen vervuld.

Dit alles en nog veel meer wordt gepresenteerd op donderdag 18 april 2024 van 14.00 tot 16.00 uur in Dorpshuis Hekelingen, Lede 13, 3209 AT Hekelingen.

Heb je een (oud-)collega, kennis of vriend die ook geïnteresseerd is om te komen, dan is hij/zij ook van harte welkom; graag wel even aanmelden.

De toegang blijft gratis en de koffie staat klaar.

Let op: in verband met het inrichten van de zaal en klaarzetten van koffie en thee is aanmelden gewenst, verwacht geen antwoord, maar na aanmelding sta je altijd op de lijst.

Voorzitter Arie Jongeling telefoon 06 5700 2599 of

Secretaris Cor Droogers per email: senioren.voorneputten@vereniging.fnv.nl