Afbeelding
Getty Images

Gemiva organiseert banenborrels in Middelharnis en Puttershoek

donderdag 8 juni 2023 16:00

Heb je interesse in werk of stage in de gehandicaptenzorg? Dan ben je in juni welkom op een van de banenborrels bij Gemiva. Tijdens deze informele bijeenkomsten kun je in gesprek over de mogelijkheden voor een vaste of flexibele baan, een stage, leerwerkplek of vrijwilligerswerk.  De borrels zijn op donderdag 1 en 8 juni in respectievelijk Middelharnis en Puttershoek.  

“Belangstellenden kunnen tijdens de banenborrel op een laagdrempelige manier met ons kennismaken. En wij met hen.”, vertelt Inge Taveirne, regiodirecteur bij Gemiva. “We hebben regelmatig vacatures en daarom ontmoeten we graag mensen in de regio die interesse hebben in werk bij Gemiva. We zoeken ervaren professionals, maar we hebben ook opleidingsplaatsen. Dus ook als je geen ervaring hebt in de gehandicaptenzorg: kom gewoon eens vrijblijvend praten. Het is een prachtige en veelzijdige sector om in te werken. Ook als je op zoek bent naar een stageplaats of vrijwilligerswerk kun je binnenstappen op 1 of 8 juni. We spreken je graag en zijn benieuwd naar jouw interesses en mogelijkheden.” 

Middelharnis
De banenborrels zijn op verschillende plekken. Je bent van harte welkom op: 

  • donderdag 1 juni in Middelharnis, 16.00 - 18.00 uur, lunchroom/cadeauwinkel Entrez, Eendrachtstraat 45-47;  
  • donderdag 8 juni in Puttershoek, 16.00 - 18.00 uur, activiteitencentrum De Vlier, Penningkruid 1a 

Snel aan de slag 
Hidde kwam naar een eerdere banenborrel van Gemiva. Hij vertelt: ”Meteen bij binnenkomst merkte ik dat er een warme en open sfeer hing. Ik wilde mij graag oriënteren op de mogelijkheden om binnen Gemiva aan de slag te gaan. Tijdens de gesprekken werd geluisterd naar wat ik wilde en werd meteen geschakeld naar de mogelijkheden voor mij. Snel na de banenborrel had ik een gesprek op locatie. Anderhalve week later ben ik aan de slag gegaan.” 

Professionele vrijheid
Gemiva ondersteunt in Zuid-Holland mensen die door een handicap, chronische ziekte of andere beperking zorg of begeleiding nodig hebben. Het is een organisatie waar je op basis van vertrouwen veel professionele vrijheid krijgt en er zijn veel mogelijkheden om je te ontwikkelen.