KRANT ONLINE

KRANT ONLINE

  • Alles
  • (3)
    Evenement

Marina Memorial Walk

zaterdag 6 november 8:30 uur

Foto: PR

Spijkenisse - Op zaterdag 6 november organiseert de wandelvereniging RS80 (RandstadSerie80) een wandeltocht vanuit wijkcentrum De Akkers. U kunt kiezen uit twee afstanden namelijk 25 km en 15 km. De route is uitgezet met pijlen en u krijgt bij aanmelding op de dag van de wandeltocht een routebeschrijving uitgereikt.

De kosten zijn โ‚ฌ 4,00 voor leden van de KWBN en โ‚ฌ 5,00 voor niet-leden. Online inschrijven kan maar is niet verplicht, dat kan ook ter plaatse. Via www.rs80.nl vindt u een inschrijvingslink. Bij de inschrijving kunt u aangeven of u voor een beloning loopt. Als u alle tochten bijwoont, dat zijn er nu nog 7, kunt u sparen voor een beker. Dat is โ‚ฌ 1,50 extra. Of alleen een schildje, dat is eenmalig โ‚ฌ 1,50 extra.

U kunt vanaf 8.30 uur starten voor de 25 km, er zijn verschillende tijdsblokken zodat er niet met zโ€™n allen tegelijk gestart wordt. Een coronapas is niet verplicht, wel bij de twee horecarusten. De 15 km kan vanaf 10.00 uur starten.

Dit is tevens een loop voor het goede doel, de organisatie noemt deze wandeling de Marina Memorial Walk. Hiermee hoopt men geld op te halen voor het KWF. Marina is helaas te vroeg overleden aan kanker, zij was een wandelmaatje van een van de vrijwilligers.
deel deze activiteit