Volgende week komt WCR naar Geervliet.
Volgende week komt WCR naar Geervliet.

GHVV’13 wint derby van Zwartewaal

Sport 239 keer gelezen

Op een koud sportpark Guldeland troffen de buren GHVV’13 en Zwartewaal elkaar op veld 2 omdat veld 1 niet capabel was om op te spelen.

Een wedstrijd met mooie segmenten. De gebroeders Van der Spuij zijn overgestapt van GHVV’13 naar hun oude liefde Zwartewaal en Godoy kwam van Zwartewaal en speelt nu voor GHVV’13.

De 4e klasse F is een afdeling waar iedereen van iedereen kan winnen en je hebt dus aan het einde veel punten nodig om lijfsbehoud af te dwingen. GHVV’13 , met een zeer jeugdige maar wel talentvolle groep moest het opnemen tegen Zwartewaa , waar meer ervaring in zit. De thuisploeg voerde de druk op naar voren om Zwartewaal het heel lastig te maken om er uit te komen en Zwartewaal loerde op die ene kans om toe te slaan .In de 1e helft dus een GHVV’13 die snel er bovenop zat en er ontstonden kleine kansen om de score te openen. Helaas stond het vizier nog niet op scherp in de 1e helft en het was oppassen voor de counter van Zwartewaal. In het 1 bedrijf werd er niet gescoord en gingen de ploegen even opwarmen met een 0-0 ruststand. Na de rust werd GHH’13 steeds gevaarlijker en uiteindelijk had Rhafotsky Godoy vijf minuten voor tijd succes. Hij liep zomaar de zestien in en zag Marco de Wilde vrij staan voor het doel. Die schoot de winst naar GHVV’13.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant