Afbeelding
stock

Spivo Dames 1 Pakt Volle Buit in Bergschenhoek

Sport 439 keer gelezen

Bergschenhoek - Spivo Dames 1 maakte een goede start van het nieuwe seizoen met een overtuigende overwinning op Volley2B. In een wedstrijd die gekenmerkt werd door nieuwe samenstellingen, een nieuwe trainer en een lange voorbereiding, lieten de dames van Spivo zien dat ze klaar zijn voor een succesvol seizoen in de derde divisie.

Set 1 begon met een hoge servicedruk van Spivo, waarbij Megan Versteeg opende met een mooie service serie. Onder leiding van de libero’s uitstekende passing kon Spivo’s aanvalsmachine op volle toeren draaien. De spelverdelers hadden geen moeite om hun aanvallers te bedienen, en Spivo pakte de eerste set overtuigend met 25-15.

In de tweede set zette Sara Bloemhof een sterke serviceserie neer, die Spivo snel een comfortabele voorsprong bezorgde. Halverwege de set zakte het niveau van Spivo, maar met een dubbele wissel en krachtige aanvallen van Alicia Mijnans, samen met Sabine van der Kuil haar sterke services, wist Spivo de set met 25-15 te winnen.

In de derde set werd het wat slordiger, met verminderde servicedruk en enige moeite om de punten af te maken. Desondanks wist Spivo de set met 25-16 naar zich toe te trekken.

Set 4 bleek een lastige set, waarin Spivo al had gewonnen, maar toch vastberaden was om het laatste punt te pakken. Volley2B bood meer weerstand, en er waren meer foutjes aan de kant van Spivo. Het werd een onrustige set maar met de inbreng van Daisy Spruit-Stolk en Willianne Tigelaar wist Spivo uiteindelijk de set met 25-19 te verzilveren.

Het resultaat was een mooie, strakke overwinning voor Spivo Dames 1. Dankzij het harde werken en het goede samenspel kan Spivo vijf punten in hun zak steken. Deze overwinning belooft veel goeds voor het verdere verloop van het seizoen en geeft het team vertrouwen voor wat komen gaat.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant