Afbeelding

GHVV’13 laat de winst glippen

Sport 476 keer gelezen

De eerste competitiewedstrijd van GHVV’13 was tegen ZBVH, de ploeg waartegen ze vorig seizoen als laatste tegen speelde. 

Het eerste kwartier was ZBVH de bovenliggende ploeg doordat ze er iets feller op zat. Kansen kregen ze niet echt; de vrije trappen op de 16 niet meegeteld. Langzaam kreeg GHVV’13 meer ruimte doordat de spelers ook feller werden. De thuisploeg werd langzaam teruggedrukt. Er kwamen echter weinig kansen. en drukte de thuisploeg langzaam terug.

In minuut 38 was het dan raak. Een aanval die leek dood te bloeden kwam toch bij Rik de Vries terecht aan de rechterkant, die trok de bal laag voor en vond Adisamat Orfane Abadalla die de bal al liggende binnen kopte. Een welverdiende voorsprong voor GHVV’13 in de 1e helft.

Na de rust zette GHVV’13 de thuisploeg op de eigen helft vast zette en het wachten was dan ook op de tweede treffer. Die leek er te komen: een diepe bal op Shenomaar Pers. Die leek achter de verdediger te starten maar terwijl hij de bal achter de doelman schoot, was de vlag van de grensrechter al omhoog gegaan en floot de scheids niet voor een doelpunt maar voor buitenspel. GHVV’13 had in de eerste 30 minuten genoeg kansen om die tweede goal te maken, maar helaas viel deze niet.

In de 88e minuut was er een te zachte terugspeelbal op Jort, die helaas niet op tijd bij was en de spits van ZBVH verzilverde het cadeautje: 1 - 1. GHVV’13 moest het even verwerken en juist in deze periode kreeg ZBVH een misschien makkelijk gegeven strafschop, maar je moet altijd blijven staan als verdediger in de zestien. ZBVH wist er raad mee en maakte in de 93e minuut de 2 - 1. GHVV’13 was niet meer bij machte om het tij nog te keren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Uit de krant