Zodra het mogelijk is, staat VV Spijkenisse weer op het veld.
Zodra het mogelijk is, staat VV Spijkenisse weer op het veld. stock

Spijkenisse is klaar voor het komende seizoen

De technische commissie van Spijkenisse heeft de vrije training- en zaterdagen besteed om met alle huidige, vertrekkende, komende en instromende spelers gesprekken te voeren.

Naast de komende spelers, Ragip Ozrak en Willem Beuk, zullen de onderstaande spelers ook in 2021-2022 de clubkleuren verdedigen.

Anthony Bentem, de huidige aanvoerder is een van de sterkhouders van het eerste elftal. Zijn inbreng, zowel in als buiten het veld, is enorm belangrijk. Dit seizoen kwam de centrale verdediger 2 keer tot scoren. Anthony kwam in 2019 over van Quick Boys

Mike van Dommelen is akkoord en plakt er graag nog een seizoen aan vast en wil graag zijn ervaringen delen met komende talenten. Dit seizoen heeft hij, ondanks de corona, al drie keer gescoord. Mike kwam in 2019 over van VV Brielle. Ruperto Dorothea, de aanvaller maakte weer speelminuten, maar maakte nog niet in elke wedstrijd de 90 minuten vol. De TC is met hem een verlenging overeengekomen. Rupertho verruilde in 2018 Noordwijk voor Spijkenisse.

Bij Marc Ripmeester komen, net als bij alle andere spelers, de muren op de linkspoot af. Hij wil niks liever dan trainen en wedstrijden spelen. Dit doet de, in 2019 van SteDoCo overgekomen, ook komend seizoen in het groen-witte tenue. Julien Gret, de academy exponent keerde in 2020 terug en zal ook komend seizoen de aanval versterken. In de 4 wedstrijden waarin hij dit seizoen in actie kwam scoorde hij 2 keer. Xander Buitenhek kwam in 2020 over van Jong NEC en startte tegen vv Smitshoek voor het eerst in de basis. Voor komend seizoen wil hij een vaste waarde in het team van Marco van Rijn zijn. Daan Bourgonje is sinds 2015 vaste waarde in de selectie. De Hellevoeter kwam als jeugdspeler over van Nieuwenhoorn en doorliep de jeugd selectieteams. Daan kwam dit seizoen terug van een zware knieblessure en corona onderbrak zijn ritme. De middenvelder ziet uit naar komend seizoen. Youri Verschoor. De linkervleugelverdediger kwam in 2019 over van Zwaluwen en mocht dit seizoen 2 keer in actie komen. Komend seizoen is ook hij op ons sportpark te bewonderen.

De jeugdige doelverdediger BJ Groenenboom kwam dit seizoen over vanuit de academy, kwam al 2 keer in actie en heeft zijn plek binnen de selectie gevonden. Komend seizoen is hij samen met de, van Nieuwenhoorn gehaalde, Ragip Ozrak 1 van de 2 keepers in de selectie van Marco van Rijn. Bradley Tuinfort stroomt vanuit de Academy in. De aanvaller is zeer leergierig en treft in Mike van Dommelen een ideale leermeester, waar hij veel van hoopt op te steken. Ook Giovanni Davidse wordt in 2021-2022 aan de selectie toegevoegd. De veelbelovende 019 verdediger heeft, op 1 seizoen Vitesse na, alle jeugdteams doorlopen en is zeer enthousiast over komend seizoen.