Dankzij Wilco was er een gezellige kerstsfeer op 't Plateau.
Dankzij Wilco was er een gezellige kerstsfeer op 't Plateau. Foto: PR

Verrassing voor Wilco

Spijkenisse - Vijf jaar geleden kwam Wilco Clement tijdens zijn werk als steigerbouwer ongelukkig ten val, waardoor hij een partiële dwarslaesie opliep en in een rolstoel terecht kwam.

Door zijn enorme passie voor Street Art heeft hij er net zo lang voor geknokt dat hij nu kleine stukjes kan lopen, waardoor hij zijn hobby als Street Art schilder weer kan uitvoeren. Wilco geeft les op BSO's om kinderen kennis te laten maken met Street Art. Stilletjes hoopt hij dat er kinderen zijn die later zijn werk voort kunnen zetten.

Als Wilco bezig is met zijn hobby vergeet hij de heftige pijn die hij voelt als hij thuis zit. Toen hij de kerstbomencontainer bij Bloemenplateau zag, benaderde hij de eigenaren van de bloemenzaak met de vraag of hij deze mocht beschilderen. Het resultaat mocht er zijn.

Om Wilco te bedanken en de kosten voor het materiaal te vergoeden, stond er een donatiepot bij Bloemenplateau. Er werd gul gegeven en zo kreeg Wilco een mooi pakket overhandigd met bonnen van 't Kaasplateau, Meesterbakker Voskamp, 't Visplateau en Slagerij Öz Kasap.