Cierra en Tess dansen thuis. Foto: Liane Kuiper.
Cierra en Tess dansen thuis. Foto: Liane Kuiper. Foto: Liane Kuiper

Lessen CVDKS nog steeds online

Vrijwel alle lessen van Centrum voor de Kunsten Spijkenisse worden sinds 14 december online gegeven. Het gaat om de lopende cursussen van dit seizoen, zoals bijvoorbeeld toneelspelen, musicalklassen, hiphop-, dans- en balletlessen.

De startdata van cursussen en workshops die waren gepland vanaf 20 januari, worden aangepast. Houd daarvoor de site van CVDKS en Groot Nissewaard in de gaten.

Gebouw aan de Nieuwstraat voorlopig dicht
Het gebouw van CVDKS aan de Nieuwstraat 83 is voorlopig nog gesloten. De baliemedewerkers kunnen je vragen beantwoorden als je mailt naar centrumvdkunsten@nissewaard.nl. Ook via Instagram (@cvdk.spijkenisse) en Facebook (@cvdkspijkenisse) kun je vragen stellen.

Proefles
Als het CVDKS weer op is, neem dan eens een proefles! Bekijk de cursussen en workshops op cvdks.nl. Inschrijven voor een proefles kan via cvdks.nl/proefles.

Veilig naar een les in CVDKS
In CVDKS houden ze natuurlijk rekening met de corona-regels. Volg je een cursus, workshop of training als ze weer open zijn? Lees dan het protocol goed door om vertrouwd én veilig in het CVDKS je passie te beoefenen. Check voor de laatste update: www.cvdks.nl/protocol