Foto: PR.
Foto: PR. Foto: PR

Nieuwe zangers voor Ars Nova in coronatijd

Voor veel grote koren is het moeilijk om met elkaar te oefenen, voor Kleinkoor Ars Nova is dat makkelijker. Met 16 zangers is het mogelijk om in Dorpskerk van Spijkenisse ruim voldoende afstand te bewaren.

Bent u een goede alt of tenor en vindt u het leuk om in een klein, klassiek koor te zingen, dan is Kleinkoor Ars Nova echt iets voor u. Het is een bovengemiddeld koor, onder leiding van dirigent Marco ’t Hart, dat overwegend a capella zingt. De koorleden zingen klassieke muziek van de Middeleeuwen tot nu.

Er heerst bij Ars Nova een warme, gezellige, niet competitieve sfeer. Het koor geeft een voorjaarsconcert, een herfstconcert en soms ook nog een kerstconcert. Voor een concert is er altijd een gezellige oefenzaterdag. Ook beleven de koorleden elk jaar een leuke dag met hun partners tijdens een kooruitje. De koorleden oefenen woensdagavond van 19.45-22.00 uur in de mooie, sfeervolle Dorpskerk van Spijkenisse aan de Kerkring 1 te Spijkenisse. De koorrepetities kunnen hopelijk weer beginnen op woensdag 20 januari. Er wordt dan gerepeteerd voor een Passieconcert eind maart. Voor bladmuziek en midifiles wordt gezorgd.

Meer informatie vindt u op www.kleinkoorarsnova.nl of neem contact op met Wim Spoormaker, 06-546 34 751 of kkarsnova@gmail.com