Van boetseerklei kun je heel veel maken, zoals dieren
Van boetseerklei kun je heel veel maken, zoals dieren

Cursus beeldhouwen en boetseren 6-12 jaar CVKDS

Spijkenisse - Op woensdag 20 januari start in Centrum voor de Kunsten Spijkenisse (CVDKS) een korte cursus beeldhouwen en boetseren 6-12 jaar.

Juf Nel Spuijbroek geeft een reeks toffe en leerzame lessen, persoonlijk afgestemd op iedere cursist.

Beginners en gevorderden
Van boetseerklei kun je heel veel maken: dieren, mensen, voorwerpen… Met zachte steen ga je aan het werk, net als een beeldhouwer! Je kunt ook poPenbakken en je creaQe een mooie kleur geven met glazuur.

Deed je al eerder mee, dan krijg je een nieuw programma voor gevorderden. Een afwisselende en verrassende cursus, speciaal voor jou!

Meer info, proefles/inschrijven
De cursus is op woensdagen van 14.30 - 16.30 uur en kost € 209,- voor 15 lessen. Op cvdks.nl vind je verdere info en kun je je inschrijven. Omdat ze vanwege de lockdown nog dicht zijn, kun je jouw vragen mailen aan centrumvdkunsten@nissewaard.nl. Je kunt je vraag ook stellen via FaceBook of Instagram.

Liever eerst een proefles? Meld je dan aan via cvdks.nl/proefles. veilig naar een cursus of workshop in CVDKS In CVDKS houden ze rekening met Corona. Bekijk hun protocol om vertrouwd én veilig je passie te beoefenen! www.cvdks.nl/protocol