Generatie bingo

Bij de maandelijkse bingo op 5 augustus mogen voor een keer ook jongere gasten van 6 jaar en ouder aanschuiven. Want er wordt een generatiebingo georganiseerd. U mag uw kleinkinderen meenemen voor een gezellige bingo middag. De kinderen spelen met een eigen bingo kaart. En natuurlijk wordt het tempo iets aangepast. Maar voor de rest is het gewoon uw vertrouwde bingo. Het enig verschil zijn de bingo prijzen want hier zitten ook kinderprijsjes tussen. Kortom een gezellige middag voor jong en oud!!
De bingo in Ontmoetingsruimte Mei begint om 13.30 uur. Een kaart voor zes rondes kost voor kinderen € 3,00, voor volwassenen € 4,00.

De zomervakantie hoek in de Valkhoek

Dit jaar is het tijd voor de grootste opruimbeurt van deze zomer. Op woensdag 31 juli vindt de activiteit 'Plezier in de rommelhoek' plaats. Deze activiteit is een onderdeel van de zomervakantie hoek, een leuk initiatief georganiseerd door Wij zijn de Hoek.

Voor 'Plezier in de rommelhoek' nodigt Wij zijn de Hoek jullie allen uit om samen je oude spulletjes te verkopen. Voor de kinderen is er deze dag ook een knutselactiviteit waarbij zij hun eigen lunchtasje kunnen ontwerpen. Als kers op te taart krijgen zij na het knutselen ook een heerlijke lunch voor in hun eigen lunchtasje. De activiteit vindt plaats aan het grasveldje bij de Valhoek van 10.00 tot 14.00 uur. Wil jij weten wat er nog meer aan komt? Kijk dan voor meer informatie op de Facebookpagina van Wij zijn de Hoek.

Sportieve Zomerochtend

Hoe kunt u de dag beter beginnen dan door even lekker in beweging te zijn? Onder leiding van vakdocent Iris gaat u aan de slag. Het geheel bestaat uit een mix van bewegingsactiviteiten en iedereen kan meedoen!! En aan het eind van de les drinkt u met elkaar een lekker kopje koffie of thee. Sport u mee deze zomer?
Datum: dinsdag 6 augustus
Tijd: 10:30 – 11:30 uur
Locatie: Ontmoetingsruimte Mei
Prijs: € 2,50 met pas incl. koffie/thee, € 3,50 zonder pas incl. koffie/thee; het is mogelijk een strippenkaart te kopen €10,00 voor vijf keer sporten.

Vakantiebios

Miles ontdekt dat er nog meer universa met elk hun eigen Spider-Man zijn. Kunnen ze hun krachten bundelen om de Kingpin te verslaan? Je komt erachter tijdens de VakantieBios met iedere woensdag een kinderfilm. 7 augustus kijk je naar de film 'Spider-Man Into the Spider-Verse' (Nederlands gesproken en de adviesleeftijd is 6+). Van tevoren haal je limonade en popcorn voor €1,50 in Café Zinnig.
De film in de Boekenberg begint om 15.00 uur en kost € 3,00 p.p. Kaarten kun je reserveren via de servicebalie en www.deboekenberg.nl

Onderhoud roltrappen

Van maandag 12 augustus t/m vrijdag 20 september vinden er werkzaamheden plaats aan de roltrappen in de Stadhuispassage. De roltrappen zijn vaak in storing. Om die reden wordt er groot onderhoud gepleegd.
Bezoekers van de stadhuispassage-parkeergarage kunnen in deze periode gebruik maken van de stilstaande roltrappen of de trap. De roltrappen worden om beurten gerepareerd. Mindervaliden kunnen het best gebruik maken van de City Plaza-, Theater- of de Boekenberg garage.

Zomerworkshop schilderen

Geen zomer zonder een bezoek aan het strand! Donderdagavond 15 augustus geeft Bram van Baalen een zomerworkshop schilderen in zijn Studio&Galerie op de Voorstraat in Spijkenisse. Je laat je inspireren door diverse opstellingen met schelpen. Uiteraard kun je ook strandfoto's meenemen in print of op je smartphone. Bram geeft een inleiding op het onderwerp, waarna je aan de slag gaat. De workshop begint om 19.00 uur en kost 30 euro, alle materiaal, koffie, thee, glaasje wijn of fris inbegrepen. Rond 21.30 uur ga je met een zomers strandschilderij naar huis! Heb je interesse en wil je je opgeven? Bel Bram (06-21422743) of mail: bramada120@upcmail.nl.

Kijk voor meer korte berichten en activiteiten op
www.grootnissewaard.nl